آشپزباشی - افسانه ظروفی کیک شکلاتی را مطابق دستورالعمل بپزید و بگذارید خنک شود. آن‌گاه پوست گلابی‌ها را بگیرید و آنها را همراه با دارچین در ظرف مناسبی قرار دهید. روی گلابی‌ها را با آب بپوشانید و 10 دقیقه روی حرارت بجوشانید تا اندکی نرم شوند. سپس گلابی‌ها را به ورقه‌های نازک برش دهید. حالا کره و شکر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره و شکر آب شود. برش‌های گلابی را بیفزائید و صبر کنید تا گلابی‌ها کاراملیزه شوند. اکنون کیک را از ارتفاع سه قسمت کنید و روی لایه‌های کیک کرم گاناش بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را نیز با کرم گاناش بپوشانید و کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. اینک اطراف کیک را با گلابی‌های کاراملیزه بیارائید. روش تهیه کیک شکلاتی: فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه 225 گرم کره را همراه با 225 گرم شکر، با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس 4 عدد تخم‌مرغ را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده 225 گرم آرد را همراه با یک و یک‌دوم قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر، 4 قاشق سوپخوری پودر کاکائو و یک پینچ نمک، به مایه بیفزائید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.