شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

کیک شکلاتی

کیک شکلات و گلابی
کیک شکلات و گلابی
آشپزباشی - افسانه ظروفی کیک شکلاتی را مطابق دستورالعمل بپزید و بگذارید خنک شود. آن‌گاه پوست گلابی‌ها را بگیرید و آنها را همراه با دارچین در ظرف مناسبی قرار دهید. روی گلابی‌ها را با آب بپوشانید و 10 دقیقه روی حرارت بجوشانید تا اندکی نرم شوند. سپس گلابی‌ها را به ورقه‌های نازک برش دهید. حالا کره و شکر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره و شکر آب شود. برش‌های گلابی را بیفزائید و صبر کنید تا گلابی‌ها کاراملیزه شوند. اکنون کیک را از ارتفاع سه قسمت کنید و روی لایه‌های کیک کرم گاناش بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را نیز با کرم گاناش بپوشانید و کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. اینک اطراف کیک را با گلابی‌های کاراملیزه بیارائید. روش تهیه کیک شکلاتی: فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه 225 گرم کره را همراه با 225 گرم شکر، با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس 4 عدد تخم‌مرغ را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده 225 گرم آرد را همراه با یک و یک‌دوم قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر، 4 قاشق سوپخوری پودر کاکائو و یک پینچ نمک، به مایه بیفزائید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.

کیک هویج برزیلی | طرز تهیه کیک هویج با روکش شکلات | ایران کوک
کیک هویج برزیلی | طرز تهیه کیک هویج با روکش شکلات | ایران کوک
کیک هویج برزیلی   کیک هویج برزیلی کیکی سالم و خوشمزه است با بافتی نرم و فوق‌العاده که با یک لایه سس شکلاتی غلیظ و خوشمزه پوشانده می‌شود. ترکیب شکلات با کیک هویج طعم خیلی خوبی به آن می‌دهد. تهیه کیک هویج برزیلی نسبتاً ساده و سرراست است و فقط احتیاج به مخلوط‌کن دارد. باید هویج همراه با تخم مرغ و روغن داخل مخلوط کن زده شود تا به صورت مایع غلیظی دربیاید. سپس مواد خشک اضافه می‌شوند و بعد کیک در فر پخته می شود. سس شکلاتی هم نکته به خصوصی ندارد. فقط قبل از پوشاندن کیک با سس لازم است هر دو قدری خنک شوند. کیک هویج برزیلی همراه با شیر یا چای می‌تواند صبحانه یا عصرانه‌ای عالی باشد.   طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب فر بزرگی (حدود ۲۰ در ۳۰ سانتی‌متر) را نیز چرب کنید و کمی آرد کف آن بپاشید.   آرد را به همراه نمک و بیکینگ پودر یکی دو بار الک کنید. روغن، تخم‌مرغ و هویج را داخل مخلوط‌کن بریزید. بعد از ۳۰ ثانیه مخلوط‌کن را خاموش کنید و دیواره‌های پارچ را پاک کنید. مجدداً مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط کرم مانند یکدستی حاصل شود. شکر را اضافه کنید و یک پالس دیگر بزنید تا مخلوط شود. سپس مایع را داخل کاسه بزرگی بریزید.   مخلوط آرد را کم کم روی مایع بریزید و هم بزنید تا خوب با هم میکس شوند. سپس مایه کیک را داخل قالبی که از قبل آماده کردید بریزید.   حدود ۴۰ دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا کیک پخته شود. برای اطمینان از پخته بودن کیک یک خلال دندان در آن فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد کیک هویج شما آماده است. بگذارید ۱ ساعت ۱ کیک در دمای اتاق خنک شود.   برای تهیه روکش شکلاتی کیک، ابتدا شکلات را خرد کنید و در قابلمه کوچک یا شیرجوش بریزید. سپس شیر، عسل و کره را نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مایع به جوش بیاید. در این مدت مرتب آن را هم بزنید. وقتی جوش آمد، شعله را کم کنید و بگذارید مایع یکدست و غلیظ شود. حجم مخلوط باید کمی بیشتر از ۱ پیمانه شود (حدود ۱۰ دقیقه).   حال سس شکلات را داخل کاسه استیلی بریزید. در ظرف بزرگتری آب یخ بریزید. کاسه شکلات را حدود ۵ دقیقه داخل آب یخ بگذارید و کمی هم بزنید تا سس خنک شود.   سس شکلات را روی کیک بریزید و سطح آن را با پالت یا پشت قاشق صاف کنید. کیک هویج برزیلی را برش بزنید و سرو نمایید.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته
طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی
طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی
طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی لینک کوتاه مطلب : http://www.birclick.ir/oEiOO طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی بسیار خوشمزه طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی را در مجله اینترنتی بیرکلیک آموزش ببینید. طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی این کیک مواد اولیه بسیار ساده و روش تهیه آسان دارد.   مواد لازم :   مواد لازم مقدار شکر یک لیوان تخم‌مرغ ۶ عدد شیر ۱۲۵ گرم یا نصف لیوان آرد ۲/۵ لیوان نمک یک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری روغن جامد یا مایع ۷ قاشق سوپخوری یا ۱۵۰ گرم گردوی خرد شده نصف فنجان کشمش پلویی یا شکلات چیپسی نصف فنجان رنده پوست پرتقال یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو یا نسکافه به میزان دلخواه   طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی : طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی ۱ – سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و در دو ظرف جداگانه بگذارید. ۲ – نصف لیوان شکر را با سفیده‌ها مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود و در صورت برگرداندن ظرف از آن نریزد. طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی ۳ – سفیده‌های آماده شده را کنار بگذارید. نصف لیوان شکر باقی مانده را با روغن مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا نرم شود، سپس زرده‌های تخم‌مرغ را کم‌کم به آن اضافه کنید تا تمام شود. ۴ – برای این‌که بوی تخم‌مرغ‌ها از بین برود وانیل را اضافه کنید و مقدار کمی هم نمک بیفزایید. این کار باعث تشدید شیرینی کیک می‌شود. طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی ۵ – مواد را هم بزنید تا به صورت کرم در بیاید. ۶ – دو قاشق از شیر را اضافه کنید و سپس همزن را خاموش کنید. ۷ – باقی مانده شیر را اضافه کنید و بقیه را با همزن بالنی یا قاشق مخلوط کنید. سفیده را به این مواد اضافه کنید و آرام‌آرام مخلوط کنید. ۸ – آرد را با بکینگ‌پودر مخلوط کنید و در چند مرحله به مواد اضافه کنید. طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی ۹ – میزان آرد مورد نیاز بستگی به کیفیت آن دارد. ۱۰ – در صورت رقیق بودن مواد می‌توانید کمی به آن آرد اضافه کنید. ۱۱ – شما می‌توانید از دو عدد قالب کیک انگلیسی استفاده کنید و مواد را داخل آن بریزید. برای این منظور قالب‌ها را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. مواد را داخل قالب بریزید و کشمش را همراه با گردو و شکلات چیپسی روی مواد بریزید. طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی ۱۲ – یکی دیگر از قالب‌ها را هم با مواد کیک که با پودر کاکائو یا نسکافه مخلوط کرده‌اید پر کنید. فر را از قبل روشن کنید و روی ۳۵۰ درجه فانهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. ۱۳ – کیک را مدت ۴۵ دقیقه در طبقه اول فر بگذارید. هیچگاه اوایل پخت کیک‌هایی که در آنها بکینگ پودر به کار رفته است در فر را باز نکنید، چرا که پف کیک از بین می‌رود. ۱۴ – در آخر برای اطمینان از پخت کیک از یک خلال دندان یا نوک چاقو استفاده کنید و آن را داخل کیک فرو ببرید. اگر مواد کیک به خلال یا چاقو نچسبید کیک شما آماده است. این کیک را می‌توانید برای عصرانه خانواده به همراه شیر یا چای نوش‌جان کنید. مطالب مرتبط طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی با کرم مخصوص وانیلی طرز تهیه دسر بیسکوییتی عصر پاییزی یخچالی طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل با طرز تهیه سریع کاپ کیک شکلاتی مغزدار آشنا شوید
انفجار مزه در کیکی با لایه های ابنه و شکلات
انفجار مزه در کیکی با لایه های ابنه و شکلات
تا کی میخواهید بروید به قنادی سر کوچه و با انگشت سبابه به یک کیک کاراملی اشاره کنید و با خوردن آن تنها همان مزه همیشگی را بچشید؟ باور کنید طعم های دیگر کیک هم وجود دارد. با دستور و طرز تهیه کیکی که امروز به شما ارائه میدهیم شما دقیقا میتوانید طعم خوش تازگی را به مغزتان منتقل کنید. در ادامه با ما همراه باشید. چی لازم دارم: پودر کاکائو : 50 گرم آب جوش : 150 میلی لیتر تخم مرغ بزرگ : 6 عدد شکر دانه ریز : 350 گرم آرد بکینگ پودردار : 300 گرم کنسرو 400 گرمی انبه : 2 عدد آرد ذرت : 1 قاشق چای خوری خامه پرچرب : 425 میلی لیتر شکلات خالص رنده یا ورقه شده : 75 گرم چطور بپزم: 1. یک قالب گرد به قطر 23 سانتیمتر را کمی چرب نمایید و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید. 2. پودر کاکائو را داخل کاسه ای بریزید و آب جوش را کم کم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم و یکدستی در بیاید. 3. تخم مرغ ها و شکر دانه ریز را در کاسه ای بریزید و خوب بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید و وقتی با همزن روی آن خط می اندازید تا چند ثانیه رد آن باقی بماند. سپس مایه را به مخلوط کاکائو اضافه نمایید . در مرحله بعدی آرد را الک نموده و به مخلوط کیک اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. 4. مایع را داخل قالب کیک بریزید و سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید. قالب کیک را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت 170 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت و یا عدد 3 فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد و پس از پخت , با فشار دست حالت ارتجاعی داشته باشد. 5. بگذارید کیک برای چند دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شود , سپس آن را بیرون آورده روی سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کاملا سرد شود . کاغذ روغنی را از کیک جدا نموده و کیک را از قد به 3 لایه تقسیم نمایید. 6. آب کنسرو انبه را جدا نمایید و انبه ها را خرد نموده و 1/4 آن را داخل مخلوط کن بریزید و پوره نمایید , بگذارید کاملا نرم شود . آرد ذرت را با 3 قاشق غذاخوری آب انبه مخلوط نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم در بیاید . سپس پوره انبه را اضافه نمایید . مخلوط را داخل تابه کوچکی بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا پوره غلیظ شود . آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود. 7. باقی مانده انبه ها را خرد نمایید . خامه را بزنید و 1/4 آن را کنار بگذارید . باقی مانده خامه را به انبه ها بیافزایید و این مخلوط را مابین لایه های کیک بگذارید و آن ها را روی هم قرار دهید . کیک را داخل ظرف سرو بگذارید و مقدار خامه ای را که کنار گذاشته بودید , به دیواره کیک بمالید و شکلات ریز خرد شده را روی خامه های دیواره بریزید و فشار دهید . مابقی خامه را با کمک قیف دور تا دور لبه کیک گل بزنید و با بقیه پوره انبه , سطح روی کیک را تزیین نمایید. #دستور پخت کیک با انبه#دستور منگو موس#شکلات#کیک انبه#کیک شکلاتی
طرز تهیه کیک شکلات تلخ با مارشمالو
طرز تهیه کیک شکلات تلخ با مارشمالو
  کیک شکلات تلخ با مارشمالو   طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. سه قالب گرد حاضر کنید و کف آن را با کره چرب کنید. در یک کاسه متوسط آب داغ را روی پودر کاکائو بریزید و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود، بعد اجازه دهید تا شکلات خنک شود. جداگانه آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را باهم الک کنید.    در یک کاسه بزرگ کره و شکر را خوب باهم هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. تخم مرغ ها را دانه به دانه در کاسه بشکنید و هم بزنید. سپس وانیل را اضافه کنید. مخلوط آرد و کاکائو را یکی در میان و در چند مرحله به مایه اضافه کنید. مایه کیک را به طور مساوی در هر سه قالب تقسیم کنید. کیکها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید.   در حین پخت فر، مارشمالو ها را در ماکروفر یا در حمام بن ماری ذوب کنید. وقتی کیکها پختند،  روی 2 تا از کیکها را با مارشمالو بپوشانید و آنها را روی هم قرار دهید سپس لایه کیک آخر را روی لایه های دیگر قرار دهید و در نهایت سرو کنید.  
طرز تهیه تورت فندق و شکلات
طرز تهیه تورت فندق و شکلات
دستورالعمل ها فر را از قبل تا دمای 165 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. فندق ها را به صورت تک لایه روی سینی فر قرار داده و آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر تُست کنید تا زمانی که رنگ آن شروع به تغییر کند و پوست آن شل شود. فندق های گرم را روی یک حوله ی آشپزخانه پهن کنید…
طرز تهیه کیک شکلات و نعناع خوشمزه
طرز تهیه کیک شکلات و نعناع خوشمزه
    مواد لازم برای تهیه کیک شکلات و نعناع   پودر کاکائو غیر شیرین 9 قاشق  .  آرد 1 و 1/2 فنجان  .  جوش شیرین 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری  .  کره 115 گرم  .  شکر قنادی 1 و 1/2 فنجان تخم مرغ بزرگ 2 عدد  .  قهوه ضعیف غلیظ 1/2 فنجان  .  شیر کم چرب 1/2 فنجان   مواد لازم برای روکش نعناع   کره 280 گرم  …
گلدان شکلات طرح دار
گلدان شکلات طرح دار
آشپزباشی – افسانه ظروفی   رو و اطراف هر دو کیک را با کرم کره ای بپوشانید و کیک کوچکتر را روی کیک بزرگ تر قرار دهید و روی دیس زیبا و مناسبی بگذارید. آن گاه روی هر دو زورق مخصوص شکلات را با شکلات آبکرده بپوشانید و صبر کنید تا شکلات ببندد و سفت شود.  سپس…