شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

کیک خوشمزه

کیک شکلات و گلابی
کیک شکلات و گلابی
آشپزباشی - افسانه ظروفی کیک شکلاتی را مطابق دستورالعمل بپزید و بگذارید خنک شود. آن‌گاه پوست گلابی‌ها را بگیرید و آنها را همراه با دارچین در ظرف مناسبی قرار دهید. روی گلابی‌ها را با آب بپوشانید و 10 دقیقه روی حرارت بجوشانید تا اندکی نرم شوند. سپس گلابی‌ها را به ورقه‌های نازک برش دهید. حالا کره و شکر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره و شکر آب شود. برش‌های گلابی را بیفزائید و صبر کنید تا گلابی‌ها کاراملیزه شوند. اکنون کیک را از ارتفاع سه قسمت کنید و روی لایه‌های کیک کرم گاناش بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را نیز با کرم گاناش بپوشانید و کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. اینک اطراف کیک را با گلابی‌های کاراملیزه بیارائید. روش تهیه کیک شکلاتی: فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه 225 گرم کره را همراه با 225 گرم شکر، با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس 4 عدد تخم‌مرغ را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده 225 گرم آرد را همراه با یک و یک‌دوم قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر، 4 قاشق سوپخوری پودر کاکائو و یک پینچ نمک، به مایه بیفزائید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.

طرز تهیه کیک شکلات سفید
طرز تهیه کیک شکلات سفید
آشپزباشی - محیا ربیعی طرز تهیه کیک شکلات سفید سینی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای ١٩٠ درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید. آن‌گاه مخلوط الک کرده مواد خشک را بیفزائید و هم بزنید. سپس مایه فراهم کرده را در سینی بریزید و به مدت تقریبی ١۵ دقیقه یا تا زمانی که کیک بپزد، در فر قرار دهید. حالا کیک را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید. حالا کیک را با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و موس فراهم کرده شکلات را رویش بگذارید. اکنون کیک موس را به مدت تقریبی 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و در صورت دلخواهتان آن را با خامه فرم گرفته و شکلات بیارائید. روش تهیه موس شکلات سفید: پودر ژلاتین را در ٢ قاشق آب سرد بخیسانید و به روش بن‌ماری حل کنید تا شفاف شود. آن‌گاه 125 گرم از  شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و بعد شکر را درون باقیمانده شیر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود. سپس مخلوط شیر و نشاسته را به آن بیفزائید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا موس غلیظ شود. حالا شکلات را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. مایه را هم بزنید تا شکلات آب شود و بعد ژلاتین را به آن اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا این مایه خنک شود و بعد خامه صبحانه را درون آن بریزید و مخلوط کنید. اینک موس را در قالب‌های سلیکونی مناسب با اندازه کیک‌ها بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.
طرز تهیه کیک شکلات سفید
طرز تهیه کیک شکلات سفید
آشپزباشی - محیا ربیعی طرز تهیه کیک شکلات سفید سینی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای ١٩٠ درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید. آن‌گاه مخلوط الک کرده مواد خشک را بیفزائید و هم بزنید. سپس مایه فراهم کرده را در سینی بریزید و به مدت تقریبی ١۵ دقیقه یا تا زمانی که کیک بپزد، در فر قرار دهید. حالا کیک را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید. حالا کیک را با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و موس فراهم کرده شکلات را رویش بگذارید. اکنون کیک موس را به مدت تقریبی 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و در صورت دلخواهتان آن را با خامه فرم گرفته و شکلات بیارائید. روش تهیه موس شکلات سفید: پودر ژلاتین را در ٢ قاشق آب سرد بخیسانید و به روش بن‌ماری حل کنید تا شفاف شود. آن‌گاه 125 گرم از  شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و بعد شکر را درون باقیمانده شیر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود. سپس مخلوط شیر و نشاسته را به آن بیفزائید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا موس غلیظ شود. حالا شکلات را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. مایه را هم بزنید تا شکلات آب شود و بعد ژلاتین را به آن اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا این مایه خنک شود و بعد خامه صبحانه را درون آن بریزید و مخلوط کنید. اینک موس را در قالب‌های سلیکونی مناسب با اندازه کیک‌ها بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.
کیک مخملی قرمز با مغز پنیر خامه‌ای و سس شکلات | ایران کوک
کیک مخملی قرمز با مغز پنیر خامه‌ای و سس شکلات | ایران کوک
کیک مخملی قرمز با مغز پنیر خامه‌ای و سس شکلات   کیک مخملی قرمز یا همان کیک رد ولوت با رنگ قرمز جذابش به خودی خود بسیار زیباست. اما این کیک حلقه‌ای قرمز رنگ با مغزی مشابه چیزکیک و سس شکلات بی‌نقص است. کاملاً نرم و تر است و ظاهر فوق‌العاده‌ای هم دارد. با برش زدن کیک یک حلال خامه‌ای در وسط کیک مخملی قرمز به چشم می‌خورد. در اینجا طرز تهیه کیک مخملی قرمز از ابتدا و با مواد اولیه کامل توضیح داده شده است. اما اگر وقت ندارید و می‌خواهید کیک شما سریع‌تر آماده شود می‌توانید از پودر کیک رد ولوت آماده هم استفاده کنید. برای تهیه کیک با مواد اولیه کامل، ابتدا مواد خشک و مواد تر را جداگانه مخلوط می‌کنیم و بعد مواد تر را روی مواد خشک میریزیم. مغز پنیری کیک هم از از پنیر خامه‌ای، شکر، تخم‌مرغ، وانیل و کمی آرد تهیه می‌شود و در وسط مایه کیک پنهان می‌شود. در آخر سس شکلات سفید این کیک فوق‌العاده خوشمزه را تکمیل می‌کند.   طرز تهیه: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. پنیر خامه‌ای را در کاسه بزرگی آنقدر هم بزنید تا نرم شود. سپس شکر را اضافه کنید و مجدداً یکی دو دقیقه با همزن برقی آن را هم بزنید.   تخم مرغ، وانیل و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. مغز پنیری آماده شده را کنار بگذارید و بقیه مراحل را دنبال کنید.   مواد خشک کیک را با هم مخلوط کنید، یعنی آرد، شکر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو. در کاسه دیگری، باترمیلک، روغن، تخم مرغ، سرکه و وانیل را خوب با هم مخلوط کنید.  مواد تر را به تدریج به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.   نیازی به هم زدن زیاد از حد نیست. حتی می‌توانید از همزن دستی هم استفاده کنید. حال، رنگ خوراکی را اضافه کنید و مواد را زیر و رو کنید تا یکدست شوند.   سه پیمانه از مایه تهیه شده را در قالب حلقه‌ای که از قبل چرب کرده‌اید بریزید.  مغز پنیری را با قاشق روی مواد بریزید. سعی کنید تا جای ممکن این مواد به دیواره‌ی قالب تماس پیدا نکنند و کمی هم از دیواره فاصله داشته باشند. حال بقیه مایه کیک را روی آن بریزید.     قالب را به مدت ۴۵-۵۵ دقیقه در فر قرار دهید. قبل از خارج کردن کیک از فر با فشار دادن خلال دندان در کیک از پخته بودن آن اطمینان حاصل کنید.   ۱۰ دقیقه کیک را به حال خود رها کنید و بعد کیک را از قالب خارج کرده باز هم بگذارید تا کاملاً خنک شود.   وقتی کیک کاملاً خنک شد، سس شکلات سفید را آماده کنید. چیپس‌های شکلات سفید در کاسه‌ای بریزید. خامه پرچرب را حدود ۳۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید یا ۲-۳ دقیقه روی شعله ملایم گاز بگذارید تا گرم شود. سپس خامه را روی سس شکلات بریزید و ۲-۳ دقیقه صبر کنید. سپس آن را هم بزنید تا یکدست شود. اگر هنوز تکه‌های شکلات در سس مشاهده می‌شد ۱۰ ثانیه دیگر سس را در مایکروفر قرار دهید.     سس تهیه شده را روی کیک خنک شده بریزید و بعد از چند دقیقه کیک را سرو کنید. باقی مانده کیک را حتماً در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته
طرز تهیه کیک شکلات و نعناع خوشمزه
طرز تهیه کیک شکلات و نعناع خوشمزه
    مواد لازم برای تهیه کیک شکلات و نعناع   پودر کاکائو غیر شیرین 9 قاشق  .  آرد 1 و 1/2 فنجان  .  جوش شیرین 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری  .  کره 115 گرم  .  شکر قنادی 1 و 1/2 فنجان تخم مرغ بزرگ 2 عدد  .  قهوه ضعیف غلیظ 1/2 فنجان  .  شیر کم چرب 1/2 فنجان   مواد لازم برای روکش نعناع   کره 280 گرم  …
طرز تهیه کیک شکلات و نعناع خوشمزه | ایران کوک
طرز تهیه کیک شکلات و نعناع خوشمزه | ایران کوک
دو قالب گرد کیک 22 سانتی متری حاضر کنید و کف آنها را با کره چرب کنید. فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید ...