شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

کیک با سس شکلات

کیک مخملی قرمز با مغز پنیر خامه‌ای و سس شکلات | ایران کوک
کیک مخملی قرمز با مغز پنیر خامه‌ای و سس شکلات | ایران کوک
کیک مخملی قرمز با مغز پنیر خامه‌ای و سس شکلات   کیک مخملی قرمز یا همان کیک رد ولوت با رنگ قرمز جذابش به خودی خود بسیار زیباست. اما این کیک حلقه‌ای قرمز رنگ با مغزی مشابه چیزکیک و سس شکلات بی‌نقص است. کاملاً نرم و تر است و ظاهر فوق‌العاده‌ای هم دارد. با برش زدن کیک یک حلال خامه‌ای در وسط کیک مخملی قرمز به چشم می‌خورد. در اینجا طرز تهیه کیک مخملی قرمز از ابتدا و با مواد اولیه کامل توضیح داده شده است. اما اگر وقت ندارید و می‌خواهید کیک شما سریع‌تر آماده شود می‌توانید از پودر کیک رد ولوت آماده هم استفاده کنید. برای تهیه کیک با مواد اولیه کامل، ابتدا مواد خشک و مواد تر را جداگانه مخلوط می‌کنیم و بعد مواد تر را روی مواد خشک میریزیم. مغز پنیری کیک هم از از پنیر خامه‌ای، شکر، تخم‌مرغ، وانیل و کمی آرد تهیه می‌شود و در وسط مایه کیک پنهان می‌شود. در آخر سس شکلات سفید این کیک فوق‌العاده خوشمزه را تکمیل می‌کند.   طرز تهیه: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. پنیر خامه‌ای را در کاسه بزرگی آنقدر هم بزنید تا نرم شود. سپس شکر را اضافه کنید و مجدداً یکی دو دقیقه با همزن برقی آن را هم بزنید.   تخم مرغ، وانیل و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. مغز پنیری آماده شده را کنار بگذارید و بقیه مراحل را دنبال کنید.   مواد خشک کیک را با هم مخلوط کنید، یعنی آرد، شکر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو. در کاسه دیگری، باترمیلک، روغن، تخم مرغ، سرکه و وانیل را خوب با هم مخلوط کنید.  مواد تر را به تدریج به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.   نیازی به هم زدن زیاد از حد نیست. حتی می‌توانید از همزن دستی هم استفاده کنید. حال، رنگ خوراکی را اضافه کنید و مواد را زیر و رو کنید تا یکدست شوند.   سه پیمانه از مایه تهیه شده را در قالب حلقه‌ای که از قبل چرب کرده‌اید بریزید.  مغز پنیری را با قاشق روی مواد بریزید. سعی کنید تا جای ممکن این مواد به دیواره‌ی قالب تماس پیدا نکنند و کمی هم از دیواره فاصله داشته باشند. حال بقیه مایه کیک را روی آن بریزید.     قالب را به مدت ۴۵-۵۵ دقیقه در فر قرار دهید. قبل از خارج کردن کیک از فر با فشار دادن خلال دندان در کیک از پخته بودن آن اطمینان حاصل کنید.   ۱۰ دقیقه کیک را به حال خود رها کنید و بعد کیک را از قالب خارج کرده باز هم بگذارید تا کاملاً خنک شود.   وقتی کیک کاملاً خنک شد، سس شکلات سفید را آماده کنید. چیپس‌های شکلات سفید در کاسه‌ای بریزید. خامه پرچرب را حدود ۳۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید یا ۲-۳ دقیقه روی شعله ملایم گاز بگذارید تا گرم شود. سپس خامه را روی سس شکلات بریزید و ۲-۳ دقیقه صبر کنید. سپس آن را هم بزنید تا یکدست شود. اگر هنوز تکه‌های شکلات در سس مشاهده می‌شد ۱۰ ثانیه دیگر سس را در مایکروفر قرار دهید.     سس تهیه شده را روی کیک خنک شده بریزید و بعد از چند دقیقه کیک را سرو کنید. باقی مانده کیک را حتماً در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته

کیک هویج برزیلی | طرز تهیه کیک هویج با روکش شکلات | ایران کوک
کیک هویج برزیلی | طرز تهیه کیک هویج با روکش شکلات | ایران کوک
کیک هویج برزیلی   کیک هویج برزیلی کیکی سالم و خوشمزه است با بافتی نرم و فوق‌العاده که با یک لایه سس شکلاتی غلیظ و خوشمزه پوشانده می‌شود. ترکیب شکلات با کیک هویج طعم خیلی خوبی به آن می‌دهد. تهیه کیک هویج برزیلی نسبتاً ساده و سرراست است و فقط احتیاج به مخلوط‌کن دارد. باید هویج همراه با تخم مرغ و روغن داخل مخلوط کن زده شود تا به صورت مایع غلیظی دربیاید. سپس مواد خشک اضافه می‌شوند و بعد کیک در فر پخته می شود. سس شکلاتی هم نکته به خصوصی ندارد. فقط قبل از پوشاندن کیک با سس لازم است هر دو قدری خنک شوند. کیک هویج برزیلی همراه با شیر یا چای می‌تواند صبحانه یا عصرانه‌ای عالی باشد.   طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب فر بزرگی (حدود ۲۰ در ۳۰ سانتی‌متر) را نیز چرب کنید و کمی آرد کف آن بپاشید.   آرد را به همراه نمک و بیکینگ پودر یکی دو بار الک کنید. روغن، تخم‌مرغ و هویج را داخل مخلوط‌کن بریزید. بعد از ۳۰ ثانیه مخلوط‌کن را خاموش کنید و دیواره‌های پارچ را پاک کنید. مجدداً مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط کرم مانند یکدستی حاصل شود. شکر را اضافه کنید و یک پالس دیگر بزنید تا مخلوط شود. سپس مایع را داخل کاسه بزرگی بریزید.   مخلوط آرد را کم کم روی مایع بریزید و هم بزنید تا خوب با هم میکس شوند. سپس مایه کیک را داخل قالبی که از قبل آماده کردید بریزید.   حدود ۴۰ دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا کیک پخته شود. برای اطمینان از پخته بودن کیک یک خلال دندان در آن فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد کیک هویج شما آماده است. بگذارید ۱ ساعت ۱ کیک در دمای اتاق خنک شود.   برای تهیه روکش شکلاتی کیک، ابتدا شکلات را خرد کنید و در قابلمه کوچک یا شیرجوش بریزید. سپس شیر، عسل و کره را نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مایع به جوش بیاید. در این مدت مرتب آن را هم بزنید. وقتی جوش آمد، شعله را کم کنید و بگذارید مایع یکدست و غلیظ شود. حجم مخلوط باید کمی بیشتر از ۱ پیمانه شود (حدود ۱۰ دقیقه).   حال سس شکلات را داخل کاسه استیلی بریزید. در ظرف بزرگتری آب یخ بریزید. کاسه شکلات را حدود ۵ دقیقه داخل آب یخ بگذارید و کمی هم بزنید تا سس خنک شود.   سس شکلات را روی کیک بریزید و سطح آن را با پالت یا پشت قاشق صاف کنید. کیک هویج برزیلی را برش بزنید و سرو نمایید.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته