شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

کاکائو

چرا گفته می شود شکلات سیاه برای بدن مفید است؟
چرا گفته می شود شکلات سیاه برای بدن مفید است؟
شکلات سیاه دارای ترکیباتی است که فواید زیادی داشته و می توانید بدون این که نگران افزایش کالری ورودی به بدنتان باشید حتی به طور روزانه از آن استفاده کنید. اما مقداری که هر وعده مصرف می کنید مهم خواهد بود زیرا خوردن مقدار زیادی از این ماده غذایی در هر نوبت می تواند باعث چاقی، افزایش قند خون و کالری ورودی به بدن شده و فواید آن را به یک باره خنثی کند. شکلات سیاه غنی از تکه های کوچک کاکائو است که آن نیز خود حاوی ترکیبات مفیدی به نام فلاوانول ها می باشد. فلاوانول ها در مقادیر زیاد می توانند باعث کاهش فشار یا کلسترول خون شوند، حافظه را بهبود بخشیده و خطر دیابت را کاهش دهند. شکلات سیاه بیشترین مقدار فلاوانول ها را داشته و شیر شکلات مقدار بسیار کمتری از این ترکیبات مفید دارد، ترکیباتی که در شکلات سفید اصلاً دیده نمی شود. اما اگر چه وجود فلاوانول ها در شکلات سیاه باعث می شود این ماده ث غذایی برای بدن مفید باشد اما طعم آن را تلخ می کنند. اگر چه می توان درفرآیند شکلات سازی مزه ی این ترکیبات را بهتر نمود اما این کار به قیمت از بین رفتن برخی از ترکیبات مغذی و مفید آن تمام خواهد شد. فرآیندهایی مانند تخمیز و کباب کردن که در بسیاری از کارخانجات شکلات سازی مورد استفاده قرار می گیرد اگر چه باعث بهبود طعم و بوی شکلات می شود اما ترکیبات فلاوانول آن را تحت تاثیر منفی قرار می دهد. مت هارتینگز، استاد شیمی دانشگاه امریکن در این باره می گوید:” کباب کردن انواع جدیدی از طعم  را تولید خواهد کرد و برای تولید این طعم ها باید مولکول هایی که در دانه ی قهوه کباب نشده وجود دارد را تخریب نمایید و این احتمال وجود دارد که برخی دیگر از ترکیبات نیز در این پروسه از بین بروند از جمله فلاوانول ها”. اگر چه مقدار ترکیبات فلاوانول در میان برندهای مختلف شکلات متفاوت است اما می توان هر نوع شکلات سیاهی را از شیر شکلات سالم تر دانست که معمولاً شکر زیادی دارد. یک سوم چربی موجود در کره کاکائو اسید استاریک است که در زمره ی چربی های اشباع شده قرار می گیرد و برخلاف دیگر چربی های اشباع شده تاثیری بر روی کلسترول خون ندارد. علاوه بر این پودر کاکائو حاوی مقادیر زیادی مواد معدنی مفید مانند کلسیم، مس، آهن، منیزیم، فسف، پتاسیم و روی است. بنابراین بعد از خوردن وعده ی غذایی خود می توانید براحتی تکه ای شکلات سیاه بخورید اما قبل از این کار باید چند نکته ساده را به یاد داشته باشید. اول این که شکلاتی بخرید که دستکم ۶۰ درصد کاکائو داشته باشد. در کل باید گفت که هر چه درصد کاکائو در شکلات بیشتر باشد، فلاوانول آن نیز بیشتر خواهد بود، هرچند مقدار دقیق این ترکیبات در شکلات به نوع فرآوری شکلات سیاه وابسته است. هارتینگز در این باره می گوید:” این شکلات هایی که مقادیر بالاتری کاکائو دارند ارزش افزوده بیشتری نسبت به شکلات های دارای مقادیر کمتر کاکائو، شیر کاکائو و شکلات سفید دارند زیرا حاوی مقادیر کمتری شکر و چربی است”. دوم این که در صورت امکان بیشتر از کاکائوی طبیعی استفاده  کنید تا کاکائوی فرآوری شده که با استفاده از ترکیباتی که اسیدهای چرب کاکائو را از بین می برد ساخته می شود. این فرآیند باعث می شود که شکلات مزه بهتری داشته باشد اما فلاوانول های مفید آن را نیز از بین می برد. نکته ی آخر این که باید در هر وعده مقدار مشخصی شکلات سیاه بخورید و اگر می بینید چاق شده اید مقدار مصرفی خود را کاهش دهید. به عبارت ساده تر ۳۰ گرم شکلات سیاه که حاوی ۱۵۰ کالری انرژی است برای مصرف یک روز شما کافی خواهد بود.

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مخصوص عاشقان شکلات
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مخصوص عاشقان شکلات
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مخصوص عاشقان شکلات طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مخصوص عاشقان شکلات لینک کوتاه مطلب : http://www.birclick.ir/agG2j طرز تهیه چیز کیک شکلاتی طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مخصوص عاشقان شکلات علاقه مندان به چیزکیک شکلاتی آماده شوید. چیز کیک شکلاتی از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.این چیز کیک شکلاتی یکی از خوشمزه ترین نوع چیز کیک هایی است که نا به حال خورده اید. هر چند رویه ی شکلاتی، ظاهری زیباتر به کیک می دهد، ولی اگر زمان کافی ندارید لزومی ندارد که آن را تهیه کنید . در این بخش از مجله اینترنتی بیرکلیک برای شما طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مخصوص عاشقان شکلات را آورده ایم. طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مخصوص عاشقان شکلات مواد لازم مواد لازم مقدار بیسکوئیت ۱۲۵ گرم کره ۶۰ گرم پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری شکلات تلخ ۲۵۰ گرم پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم پودر نسکافه یک قاشق چایخوری شکلات سفید به مقدار لازم شکر ۱۵۰ گرم آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۳ عدد بزرگ زرده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ خامه ترش ۲/۳ پیمانه خامه ۱۲۵ میلی لیتر عسل ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مخصوص عاشقان شکلات طرز تهیه ۱ – برای تهیه پایه ی چیز کیک، بیسکویت را در غذاساز بزنید تا پودر شود و سپس کره و ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به آن اضافه کنید. دوباره آن را بزنید تا به شکل خمیری تکه تکه درآید. خمیر را در کف قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری به طور یکدست پخش کرده و فشار دهید. آن را در فریزر بگذارید تا مواد میانی را تهیه کنید. ۲ – فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. مقداری آب در کتری ریخته و بجوشانید. ۳ – برای تهیه مواد میانی، ۱۷۵ گرم شکلات را در مایکروویو و یا به روش بن ماری آب کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. پنیر خامه ای را کمی هم بزنید تا نرم شود و سپس شکر و آرد ذرت را به آن اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها و سپس خامه ترش را هم اضافه کنید. و در پایان نصف قاشق چای خوری پودر کاکائو را در کمی آب جوش حل کنید و به همراه شکلات آب شده به سایر مواد اضافه کنید. و در آخر پودر نسکافه و شکلات سفید رنده شده را نیز اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. ۴ – قالب را از جایخی خارج کنید. دور آن لایه ای سلفون و بعد لایه ای فویل بپیچید تا هنگام پخت آب وارد آن نشود. مواد میانی را در قالب بریزید. قالب را در سینی فر بگذارید و سینی را تا ارتفاع نیمه ی قالب از آب جوش پر کنید و آن را برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزید. رویه ی چیزکیک سفت می شود ولی داخل آن کمی نرم خواهد بود. طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مخصوص عاشقان شکلات ۵ – فویل و سلفون را از قالب جدا کنید و چیز کیک را به همراه قالب روی توری قرار دهید تا خنک شود. سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید. ۶ – برای تهیه ی رویه ی شکلاتی، ۷۵ گرم شکلات را به همراه خامه و عسل روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات آب شود. آن را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا سس یکدستی داشته باشید. بگذارید تا کمی خنک شود و سپس آن را هنگام سرو روی برش های چیز کیک بریزید. نکاتی در رابطه با تهیه ی چیز کیک شکلاتی : ۱ – از بیسکویت دایجستیو استفاده کنید. ۲ – به ۱ قاشق غذاخوری به علاوه ی نصف قاشق چای خوری پودر کاکائو نیاز دارید. ۳ – شکلات را ریز خرد کنید. ۴ – به جای آرد ذرت می توانید از پودر کاستارد هم استفاده کنید. ۵ – به جای خامه ترش می توانید دو سوم قاشق چای خوری جوش شیرین را در دو سوم پیمانه ماست ترکیب کنید. مطالب مرتبط طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی با کرم مخصوص وانیلی طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی با طرز تهیه سریع کاپ کیک شکلاتی مغزدار آشنا شوید طرز تهیه بار شکلات با کره بادام زمینی و جو
طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی
طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی
طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی لینک کوتاه مطلب : http://www.birclick.ir/oEiOO طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی بسیار خوشمزه طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی را در مجله اینترنتی بیرکلیک آموزش ببینید. طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی این کیک مواد اولیه بسیار ساده و روش تهیه آسان دارد.   مواد لازم :   مواد لازم مقدار شکر یک لیوان تخم‌مرغ ۶ عدد شیر ۱۲۵ گرم یا نصف لیوان آرد ۲/۵ لیوان نمک یک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری روغن جامد یا مایع ۷ قاشق سوپخوری یا ۱۵۰ گرم گردوی خرد شده نصف فنجان کشمش پلویی یا شکلات چیپسی نصف فنجان رنده پوست پرتقال یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو یا نسکافه به میزان دلخواه   طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی : طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی ۱ – سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و در دو ظرف جداگانه بگذارید. ۲ – نصف لیوان شکر را با سفیده‌ها مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود و در صورت برگرداندن ظرف از آن نریزد. طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی ۳ – سفیده‌های آماده شده را کنار بگذارید. نصف لیوان شکر باقی مانده را با روغن مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا نرم شود، سپس زرده‌های تخم‌مرغ را کم‌کم به آن اضافه کنید تا تمام شود. ۴ – برای این‌که بوی تخم‌مرغ‌ها از بین برود وانیل را اضافه کنید و مقدار کمی هم نمک بیفزایید. این کار باعث تشدید شیرینی کیک می‌شود. طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی ۵ – مواد را هم بزنید تا به صورت کرم در بیاید. ۶ – دو قاشق از شیر را اضافه کنید و سپس همزن را خاموش کنید. ۷ – باقی مانده شیر را اضافه کنید و بقیه را با همزن بالنی یا قاشق مخلوط کنید. سفیده را به این مواد اضافه کنید و آرام‌آرام مخلوط کنید. ۸ – آرد را با بکینگ‌پودر مخلوط کنید و در چند مرحله به مواد اضافه کنید. طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی ۹ – میزان آرد مورد نیاز بستگی به کیفیت آن دارد. ۱۰ – در صورت رقیق بودن مواد می‌توانید کمی به آن آرد اضافه کنید. ۱۱ – شما می‌توانید از دو عدد قالب کیک انگلیسی استفاده کنید و مواد را داخل آن بریزید. برای این منظور قالب‌ها را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. مواد را داخل قالب بریزید و کشمش را همراه با گردو و شکلات چیپسی روی مواد بریزید. طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با تکه های شکلات چیپسی ۱۲ – یکی دیگر از قالب‌ها را هم با مواد کیک که با پودر کاکائو یا نسکافه مخلوط کرده‌اید پر کنید. فر را از قبل روشن کنید و روی ۳۵۰ درجه فانهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. ۱۳ – کیک را مدت ۴۵ دقیقه در طبقه اول فر بگذارید. هیچگاه اوایل پخت کیک‌هایی که در آنها بکینگ پودر به کار رفته است در فر را باز نکنید، چرا که پف کیک از بین می‌رود. ۱۴ – در آخر برای اطمینان از پخت کیک از یک خلال دندان یا نوک چاقو استفاده کنید و آن را داخل کیک فرو ببرید. اگر مواد کیک به خلال یا چاقو نچسبید کیک شما آماده است. این کیک را می‌توانید برای عصرانه خانواده به همراه شیر یا چای نوش‌جان کنید. مطالب مرتبط طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی با کرم مخصوص وانیلی طرز تهیه دسر بیسکوییتی عصر پاییزی یخچالی طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و خوشمزه در منزل با طرز تهیه سریع کاپ کیک شکلاتی مغزدار آشنا شوید
مصرف شکلات سبب پیشگیری از ابتلا به دیابت می شود
مصرف شکلات سبب پیشگیری از ابتلا به دیابت می شود
شکلات یکی از پرطرفدار ترین انواع خوراکی هاست. شکلات به علت محبوبیت در انواع مختلفی تولید می شود و ماده اصلی آن کاکائو است. این محصول به علت داشتن فرمولاسیون ویژه می تواند سبب پیشگیری از بیماری های مغزی شود، همچنین محققان دریافتند مصرف این خوراکی می تواند سبب پیشگیری از ابتلا به دیابت شود.با دکتر سلام همراه باشید. تحقیقات جدید تایید می کند افرادی که حداقل یک بار در هفته شکلات می خورند، شیوع دیابت در آنها کمتر است و کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت تا چهار یا پنج سال بعد هستند.    این مطالعه همچنین نشان می دهد که رابطه بین دفعات مصرف شکلات ممکن است ناشی از یک انتخاب فعال در بخشی از بیماران دیابتی باشد. به عنوان مثال، افراد مبتلا به دیابت ممکن است در تلاش برای کاهش مصرف شیرینی، تصمیم بگیرند که میزان مصرف شکلات خود را کم کنند. مطالعه ۹۰۸ شرکت کننده غیردیابتی و ۴۵ فرد دیابتی نشان می دهد که خطر ابتلا به دیابت در افرادی که در هفته کمتر از یک بار شکلات خوردند، در مقایسه با کسانی که در هفته بیش از یک بار شکلات مصرف کرده اند، دو برابر است. در پنج سال آینده، افرادی که هرگز یا به ندرت شکلات می خورند، در مقایسه با کسانی که در هفته بیش از یک بار شکلات می خورند، تقریبا دو برابر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار می گیرند. صرف نظر از رابطه بین مصرف شکلات و خطر ابتلا به دیابت، با توجه به خواص درمانی شکلات، مصرف آن حداقل یک بار در هفته، برای کسانی که محدودیت های بهداشتی ویژه برای مصرف شکلات ندارند، بسیار مفید به نظر می رسد. در تحقیق فوق، مقدار شکلات خورده شده اندازه گیری نشد. اما یافته های تعدادی از مطالعات نشان می دهد که مصرف متوسط ‌حدود ۲۵ گرم شکلات یک بار در هفته می تواند خواص درمانی مانند کاهش تصلب شریان و عملکرد شناختی بهتر را به همراه داشته باشد. منبع: سلامت نیوز #پیشگیری از ابتلا به دیابت#خواص شکلات#دیابت#روش های درمان دیابت#شکلات#کاکائو
مزایای نوشیدن شکلات داغ و تاثیر فراوان آن بر سلامت
مزایای نوشیدن شکلات داغ و تاثیر فراوان آن بر سلامت
از آنجایی که امروز قادر به استفاده از تمام مزایای شکلات هستیم باید از کسانی تشکر کنیم که آن را در طول تاریخ ابداع و به صورت فعلی به دست مان رسانده اند. هیچ کدام از این امکانات تا پیش از آنکه اسپانیایی ها شکلات را در قرن ۱۶ ام میلادی وارد اروپا کنند وجود نداشت. یعنی زمانی که این خوردنی خوشمزه و شیرین تبدیل به اکسیری برای بشریت گردید.
آیا این میوه، بحران کمبود شکلات را برطرف می کند؟
آیا این میوه، بحران کمبود شکلات را برطرف می کند؟
 دانشمندان ممکن است بتوانند بحران کمبود کاکائو را مرتفع سازند. بر اساس یافته های بدست آمده از پژوهش انجام شده که نتیجه آن در مجله گزارشات علمی (Scientific Reports) منتشر شد، آنها با جایگزینی ابنه به جای کاکائو ممکن است موفق به انجام این کار شوند. کشاورز هندی را می بینیم که در حومه شهر حیدرآباد در حال بررسی کیفیت انبه ها است…
کشفی جدید درباره کاکائو: شکلات خورهای حرفه ای بخوا
کشفی جدید درباره کاکائو: شکلات خورهای حرفه ای بخوا
کشفی جدید درباره کاکائو: شکلات خورهای حرفه ای بخوانند