شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

کاستارد شکلات تلخ

دسر کاستارد شکلاتی | دسر شکلاتی آسان | دیر شکلات تلخ | ایران کوک
دسر کاستارد شکلاتی | دسر شکلاتی آسان | دیر شکلات تلخ | ایران کوک
دسر کاستارد شکلاتی برتر   دسر کاستارد شکلاتی دسری فوق العاده است که اگر از دوستداران شکلات هستید بدون شک شیفته اش میشوید. برای تهیه دسر کاستارد شکلاتی فقط چند ماده ساده لازم است اما تعیین کننده ترین عامل در کیفیت و طعم دسر شکلاتی است که در آن استفاده میکنید. پس حتما از شکلات تلخ مورد علاقه خودتان استفاده کنید و سعی کنید مواد مصرفی با کیفیت باشند. استفاده از دارچین و اندکی فلفل قرمز همنشینی خوبی با شکلات تلخ دارد و طعم عالی دسر را بیرون می آورد. در ضمن این دسر به دلیل سادگی انتخاب خوبی برای سرو در مهمانی هاست. خلاصه این که اگر به دنبال دسری خوشمزه، خاص و شکلاتی هستید که آماده کردنش هم آسان باشد در تهیه دسر کاستارد شکلاتی شک نکنید و فوراً دست به کار شوید.   طرز تهیه: ابتدا شکلات تلخ را خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید و کنار بگذارید. سپس، خامه، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل قرمز و دارچین برتر را داخل یک شیرجوش متوسط بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. روی حرارت به هم زدن ادامه دهید تا روی مایع حباب ایجاد شود و تا حدی غلیظ شود که به پشت قاشق بچسبد. نگذارید مایع بجوشد. وانیل برتر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.       حال مخلوط داغ حاضر شده را روی شکلات داخل مخلوط کن بریزید. مخلوط کن را روشن کنید تا مایع یکدست شود. مخلوط را در چهار کاسه کوچک یا هر ظرفی که برای دسر در نظر دارید بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از 6-8 ساعت (یا از شب تا صبح) ماندن در یخچال، دسر کاستارد شکلاتی آماده سرو می شود. اما اگر میخواهید دسر کمی نرم تر باشد آن را 10-15 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.     برای تزیین میتوانید از اسپری خامه، مقداری شکلات رنده شده و چوب دارچین استفاده کنید.       تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته

کاستارد شکلات تلخ با مرنگ | دسر کاستارد شکلات تلخ | ایران کوک
کاستارد شکلات تلخ با مرنگ | دسر کاستارد شکلات تلخ | ایران کوک
کاستارد شکلات تلخ با مرنگ   کاستارد دسر خوشمزه و ساده‌ای بر پایه زرده تخم مرغ است که حالت کرم دارد. کاستارد شکلات تلخ طعمی عالی دارد و همان‌طور که از اسمش پیداست با شکلات تلخ تهیه می‌شود. شما می‌توانید برای تهیه این دسر از چیپس شکلات تلخ استفاده کنید یا شکلات تلخ تخته‌ای را به صورت قطعات کوچک خرد کنید. مرنگ هم همان سفیده تخم مرغ است که با همزن زده شده و فرم خامه را پیدا کرده است. به این ترتیب زرده تخم‌مرغ‌ها برای تهیه کاستارد و سفیده آن‌ها برای تهیه مرنگ استفاده می‌شود. و طی یک ربع تا نیم ساعت دسر شکلاتی خوشمزه آماده سرو می‌شود.   طرز تهیه:‌ ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را برای تهیه مرنگ کنار بگذارید. زرده‌ها را در کاسه‌ای با سایز متوسط بریزید و هم بزنید تا نسبتاً یک‌دست شود.   شیرجوشی را روی شعله قرار دهید. شیر، خامه، نمک، شکلات تلخ خرد شده و ۲ قاشق از شکر را داخل شیرجوش بریزید و بگذارید مایع داغ و شکلات داخل آن ذوب شود. چند قاشق از مخلوط شکلات را روی زرده تخم مرغ بریزید و هم بزنید. سپس به تدریج بقیه مخلوط شکلات را نیز اضافه کنید و مخلوط نمایید.   کاستارد شکلات تلخ را در ۲–۳ لیوان کوچک یا ظرف دسر بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد.   حال سفیده‌های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کمی سفت شوند. سپس ۲ قاشق شکر باقیمانده را به آن اضافه کنید و با دور تند به هم زدن ادامه دهید تا فرم بگیرد و شبیه خامه شود. حال مرنگ آماده است.   مرنگ را با قیف یا با قاشق روی کاستارد شکلات تلخ بریزید و آن را سرو کنید. می‌توانید با گرفتن فندک روی مرنگ روی آن را کمی قهوه‌ای رنگ کنید تا دسر شما طرح زیباتری پیدا کند.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته