شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

نوشیدنی داغ

شکلات داغ شیر عسلی | ایران کوک
شکلات داغ شیر عسلی | ایران کوک
شکلات داغ شیر عسلی   گرچه چیزی تا آغاز بهار نمانده، هنوز هم هوا کمی سرد است و یک نوشیدنی داغ جانانه می‌چسبد. اگر قصد دارید با یک نوشیدنی عالی از میهمانانتان پذیرایی کنید، شکلات داغ چیزی است به آن احتیاج دارید. اما نه شکلات داغ فوری آماده. با کمی صبر و حوصله و سلیقه بیشتر می‌توانید هات چاکلت شیر عسلی خوشمزه را تهیه و تزیین کنید و به این ترتیب با یک نوشیدنی فوق‌العاده و هیجان انگیز به استقبال مهمان‌هایتان بروید. شیر عسلی، شیر غلیظ شده و شیرین شده است که بسیار مفید و مغذی هم هست. استفاده از شیر عسلی در این شکلات داغ، علاوه بر طعم خوبی که به نوشیدنی می‌دهد، باعث مقوی بودن آن هم می‌شود.   طرز تهیه: شیر، شیرعسلی، پودر کاکائو، شکلات، وانیل و شیره بادام (اختیاری) را در یک قابلمه بزرگ بریزید. قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مواد را هم بزنید تا زمانی که شیر کاملاً داغ شود (درست پیش از نقطه جوش). دقت کنید حتماً مواد را مرتب هم بزنید و مراقب باشید چیزی به ته قابلمه نچسبیده باشد چون در این صورت مواد سوخته به شکلات داغ شما طعم تلخ سوختگی خواهد داد.   وقتی بخار شروع به بلند شدن از قابلمه کرد، آن را داخل فنجان‌هایتان بریزید و روی فنجان‌ها خامه اسپری کنید. در صورت تمایل می‌توانید تعدادی مارشمالو، کوکی و شکر هم اضافه کنید.   هات چاکلت شیر عسلی شما آماده است. نوش جان!   تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته

چطوری شکلات گرم را در منزل تهیه کنیم
چطوری شکلات گرم را در منزل تهیه کنیم
چطوری شکلات گرم را در منزل تهیه کنیم,:ممکن است هیچ نوشیدنی آرام بخش تر از یک لیوان شکلات داغ، وجود نداشته باشد. شکلات داغ مخلوط گوارایی از شیرینی و مواد موجود
نوشیدنی شکلات داغ و کارامل
نوشیدنی شکلات داغ و کارامل
تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی   پودر کاکائو و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. شیر را در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید. همینکه شیر گرم شد، مخلوط پودر کاکائو و آرد ذرت را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید. آن‌گاه خامه را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت گرم کنید. سپس آن را کنار بگذارید. شکر و آب را در ظرف کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. بعد آن را بجوشانید تا طلائی رنگ و کارامل شود. اکنون شربت کارامل را یک دقیقه کنار بگذارید تا اندکی خنک شود. اینک خامه‌ی گرم و نمک دریا را به آن بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید. سپس یک قاشق سوپخوری از این سس را کنار بگذارید و شیر کاکائو را به باقیمانده‌ی آن بیفزائید و مخلوط کنید تا سس کارامل در شیر حل شود. حال وانیل را نیز درون نوشیدنی بریزید. آن‌گاه نوشیدنی را در فنجان‌های مناسب پذیرائی بریزید و یک سوم از سر فنجان‌ها را خالی نگه دارید! اکنون در هر فنجان، قدری خامه‌ی فرم گرفته روی نوشیدنی بگذارید و اندکی سس کارامل بریزید. سپس آن را با پودر کاکائو بیارائید.