شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

نوشیدنی

شکلات داغ شیر عسلی | ایران کوک
شکلات داغ شیر عسلی | ایران کوک
شکلات داغ شیر عسلی   گرچه چیزی تا آغاز بهار نمانده، هنوز هم هوا کمی سرد است و یک نوشیدنی داغ جانانه می‌چسبد. اگر قصد دارید با یک نوشیدنی عالی از میهمانانتان پذیرایی کنید، شکلات داغ چیزی است به آن احتیاج دارید. اما نه شکلات داغ فوری آماده. با کمی صبر و حوصله و سلیقه بیشتر می‌توانید هات چاکلت شیر عسلی خوشمزه را تهیه و تزیین کنید و به این ترتیب با یک نوشیدنی فوق‌العاده و هیجان انگیز به استقبال مهمان‌هایتان بروید. شیر عسلی، شیر غلیظ شده و شیرین شده است که بسیار مفید و مغذی هم هست. استفاده از شیر عسلی در این شکلات داغ، علاوه بر طعم خوبی که به نوشیدنی می‌دهد، باعث مقوی بودن آن هم می‌شود.   طرز تهیه: شیر، شیرعسلی، پودر کاکائو، شکلات، وانیل و شیره بادام (اختیاری) را در یک قابلمه بزرگ بریزید. قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مواد را هم بزنید تا زمانی که شیر کاملاً داغ شود (درست پیش از نقطه جوش). دقت کنید حتماً مواد را مرتب هم بزنید و مراقب باشید چیزی به ته قابلمه نچسبیده باشد چون در این صورت مواد سوخته به شکلات داغ شما طعم تلخ سوختگی خواهد داد.   وقتی بخار شروع به بلند شدن از قابلمه کرد، آن را داخل فنجان‌هایتان بریزید و روی فنجان‌ها خامه اسپری کنید. در صورت تمایل می‌توانید تعدادی مارشمالو، کوکی و شکر هم اضافه کنید.   هات چاکلت شیر عسلی شما آماده است. نوش جان!   تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته

طرز تهیه شکلات داغ یا هات چاکلت
طرز تهیه شکلات داغ یا هات چاکلت
درسته که پاییزه و هنوز وارد زمستون نشدیم ولی این روزا هوای خیلی از شهرامون دقیقا شده هوای چله زمستون … چیزی که تو یه روز سرد حالمونو جا میاره  و حسابی گرممون میکنه، میتونه یه نوشیدنی داغ و خوشمزه خونگی مثل شکلات داغ یا همون هات چاکلت باشه اونم دقیقا تو…
نوشیدنی فندق و شکلات سفید
نوشیدنی فندق و شکلات سفید
آشپزباشی- مژگان فرهنگ   شکلات سفید را همراه با نیمی از خامه، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات آب شود.  آن‌گاه صبر کنید تا مخلوط فراهم کرده خنک شود. سپس گردو را به آن بیفزائید.  مواد را در پارچ دستگاه مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا همه‌ مواد با یکدیگر مخلوط شوند. حالا باقیمانده خامه و بستنی را بیفزائید.  این‌بار با دور تند دستگاه، همه مواد را با هم مخلوط کنید. اکنون نوشیدنی را در لیوان‌های مناسب پذیرائی بریزید و با بادام بیارائید.  
شکلات داغ با مارشمالو
شکلات داغ با مارشمالو
تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی   گریل فر را روشن کنید و سینی فر را از بالا، روی طبقه‌ی دوم قرار دهید. سینی شیرینی‌پزی را نیز روی سینی فر بگذارید. آن‌گاه شیر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط، 5 دقیقه بجوشانید. سپس پودر کاکائو، سس شکلات، شکر و نمک را به آن بیفزائید و خوب مخلوط کنید. حالا چند عدد از مارشمالوها را بردارید و به لبه‌ی لیوان‌ها بمالید تا خرده‌های بیسکویت به لبه‌ی لیوان‌ها بچسبد. اکنون لبه‌ی لیوان‌ها را در خرده بیسکویت بزنید. شکلات داغ را در لیوان‌ها بریزید و 30 گرم مارشمالو به هر نوشیدنی بیفزائید. اینک لیوان‌ها را در سینی شیرینی‌پزی بگذارید و زیر گریل فر قرار دهید تا مارشمالو‌ها طلائی‌رنگ شوند. مراقب باشید مارشمالوها نسوزند! آن‌گاه نوشیدنی را از فر درآورید و همینکه قدری خنک شدند رویشان را با خرده‌های بیسکویت (اضافی) بیارائید و میل کنید.