شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

طرز تهیه دسر

دسر کاستارد شکلاتی | دسر شکلاتی آسان | دیر شکلات تلخ | ایران کوک
دسر کاستارد شکلاتی | دسر شکلاتی آسان | دیر شکلات تلخ | ایران کوک
دسر کاستارد شکلاتی برتر   دسر کاستارد شکلاتی دسری فوق العاده است که اگر از دوستداران شکلات هستید بدون شک شیفته اش میشوید. برای تهیه دسر کاستارد شکلاتی فقط چند ماده ساده لازم است اما تعیین کننده ترین عامل در کیفیت و طعم دسر شکلاتی است که در آن استفاده میکنید. پس حتما از شکلات تلخ مورد علاقه خودتان استفاده کنید و سعی کنید مواد مصرفی با کیفیت باشند. استفاده از دارچین و اندکی فلفل قرمز همنشینی خوبی با شکلات تلخ دارد و طعم عالی دسر را بیرون می آورد. در ضمن این دسر به دلیل سادگی انتخاب خوبی برای سرو در مهمانی هاست. خلاصه این که اگر به دنبال دسری خوشمزه، خاص و شکلاتی هستید که آماده کردنش هم آسان باشد در تهیه دسر کاستارد شکلاتی شک نکنید و فوراً دست به کار شوید.   طرز تهیه: ابتدا شکلات تلخ را خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید و کنار بگذارید. سپس، خامه، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل قرمز و دارچین برتر را داخل یک شیرجوش متوسط بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. روی حرارت به هم زدن ادامه دهید تا روی مایع حباب ایجاد شود و تا حدی غلیظ شود که به پشت قاشق بچسبد. نگذارید مایع بجوشد. وانیل برتر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.       حال مخلوط داغ حاضر شده را روی شکلات داخل مخلوط کن بریزید. مخلوط کن را روشن کنید تا مایع یکدست شود. مخلوط را در چهار کاسه کوچک یا هر ظرفی که برای دسر در نظر دارید بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از 6-8 ساعت (یا از شب تا صبح) ماندن در یخچال، دسر کاستارد شکلاتی آماده سرو می شود. اما اگر میخواهید دسر کمی نرم تر باشد آن را 10-15 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.     برای تزیین میتوانید از اسپری خامه، مقداری شکلات رنده شده و چوب دارچین استفاده کنید.       تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته

موس شکلات و نعنا
موس شکلات و نعنا
آشپزباشی – سحرسامانی   شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا آب شود. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و شکلات داغ را به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس قهوه و نعنا را بیفزائید و مایه فراهم‌کرده را به مدت تقریبی 15 دقیقه کنار بگذارید تا اندکی خنک شود. حالا سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و به مخلوط شکلات بیفزائید و با قاشق فلزی هم بزنید.  اکنون موس را در لیوان‌های مخصوص پذیرائی بریزید و با نعنا بیارائید. یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید روی موس را با کمی خامه فرم گرفته بیارائید.  
سوفله شکلات
سوفله شکلات
سوفله سوفله نوعی کیک سبک است که از زرده تخم مرغ وسفیده زده شده با ترکیب شدن با سایر مواد تهیه میشود و معمولا در ظروف چینی گرد تهیه وسرو می شود.سوفله هم می تواند هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان دس…