شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

شیرینی شکلاتی

براونی نوتلا | طرز تهیه شیرینی براونی با شکلات نوتلا | ایران کوک
براونی نوتلا | طرز تهیه شیرینی براونی با شکلات نوتلا | ایران کوک
براونی نوتلا   اگر شما هم از دوستداران شکلات نوتلا هستید این شیرینی نرم و مرطوب شکلاتی را باید حتماً امتحان کنید. براونی نوتلا طعمی عالی دارد و به ویژه برای دورهمی‌ها و مهمانی‌ها عالی است. خمیر براونی نوتلا نسبتاً راحت و آسان تهیه می‌شود و بعد از آن در قالب ریخته شده و در فر پخته می‌شود. زمان خارج کردن براونی از فر بسیار بسیار مهم است و به همین علت هم باید به نکات گفته شده در دستور توجه شود. در ضمن این زمان می‌تواند بسته به سایز و جنس قالب و دمای فر تفاوت داشته باشد. براونی نوتلا را می‌توانید در قالب فلزی یا قالب پیرکس تهیه کنید. اهمیتی ندارد در هر صورت نتیجه فوق‌العاده خواهد بود. با برش زدن براونی نوتلا به سایز دلخواه می‌توانید از همه مهمانهایتان پذیرایی کنید.     طرز تهیه: فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و یک قالب مستطیلی بزرگ را هم با کره چرب کنید و کنار بگذارید.   یک قابلمه یا شیرجوش کوچک را روی شعله ملایم قرار دهید. کره را در آن بریزید تا کاملاً ذوب شود. شکر را به آن اضافه کنید و یکی دو دقیقه مرتب هم بزنید. اجازه ندهید مخلوط کره و شکر بجوشد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و نوتلا را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شود.   مخلوط کره ای را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. کاکائو، اسپرسو، تخم مرغ‌ها و سفیده تخم مرغ، نمک، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند. پس از آن آرد و شکلات چیپسی را به بقیه مواد اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.   خمیر غلیظ و چسبناک ایجاد شده را داخل قالب بریزید و آن را به طور یکنواخت در قالب مستطیلی پهن کنید. ۳۰–۳۵ دقیقه آن را در فر گرم شده بپزید. برای تست پخته بودن براونی خلال دندان باید از براونی نسبتاً (و نه کاملاً) تمیز بیرون بیاید. لبه‌های براونی باید خشک به نظر برسند اما وسط آن مرطوب باشد (اما خام نباشد). بسته به سایز و جنس قالب شما روند پخت می‌تواند ۵۰–۶۰ دقیقه طول بکشد. بگذارید براونی نوتلا خنک شود. سپس آن را برش بزنید و از قالب خارج کنید.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته

طرز تهیه کوکی با مغز شکلات
طرز تهیه کوکی با مغز شکلات
طرز تهیه کوکی با مغز شکلات اگر شماهم مثل ما عاشق شکلات و شیرینی های شکلاتی هستید این دستور فوق العاده را از دست ندهید. ما در رونیتا برای شما طرز تهیه کوکی با مغز شکلات نوتلا را تهیه کرده ایم. این دستور پخت بسیار ساده ولی نتیجه آن بسیار خوشمزه است. پس برای پخت یک کوکی خوشمزه با ما همراه باشید. طرز تهیه کوکی با مغز شکلات طرز تهیه کوکی با مغز شکلات نوتلا مواد لازم برای تهیه کوکی با مغز شکلات: این مقادیر حدود 14-16 کوکی مغزدار میدهد. – کره 120G – پودر قند 120G – 2 عدد تخم مرغ – عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری – آرد 250G – 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر – 100G شکلات چیپسی یا تراشه های شکلات(تلخ یا شیرین دلخواه) – نوتلا 150G زمان پخت: در 180 درجه سانتیگراد برای 12-14دقیقه. طرز تهیه کوکی با مغز شکلات: 1- کره را در دمای اتاق با پودر قند قاطی کنید و با همزن برقی هم بزنید تا بافت کره نرم شود. 2- تخم مرغ ها و عصاره وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. اطراف ظرف رو جمع کنید و چند دقیقه ای تخم مرغ را خوب هم بزنید. 3- بیکینگ پودر را با آرد قاطی کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. 4- در آخر شکلات چیپسی یا تراشه های شکلات را با مواد مخلوط کنید. 5- حالا یک قاشق از مواد را کف دستتان بریزید و آنرا گرد و صاف پهن کنید. یک قاشق چایخوری از شکلات نوتلا وسط خمیر بریزید و سپس اطراف خمیر را روی آن جمع و گرد کنید. 6- به همین ترتیب همه خمیر را آماده کنید و  درون سینی فر روی کاغذ نسوز بچینید و سینی را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید. در زمان کوتاهی کوکی های خوشمزه شما آماده است و میتوانید برای یک عصرانه دلچسب با چای میل بفرمایید. امیدواریم از این دستور راضی باشید. نظرات خود را به ما بگویید. دیگر دستور های فوق العاده با نوتلا: طرز تهیه کوکی شکلاتی با نوتلا طرز تهیه کیک شکلاتی ساده با نوتلا
شیرینی برشی شکلات و فندق
شیرینی برشی شکلات و فندق
آشپزباشی   فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم کنید و قالبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید؛ به‌گونه‌ای که از دو طرف قالب کاغذ حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آن‌گاه یک پیمانه از بیسکویت را با کره مخلوط کنید و در قالب بریزید و بفشارید. سپس آن را به مدت 10 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا سفیده‌های تخم مرغ را در کاسه‌ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به تدریج شکر را به آن بیفزائید. اکنون فندق، باقیمانده بیسکویت و آرد را نیز به سفیده‌های زده‌شده اضافه کنید و مایه به‌دست آمده را در قالب، روی بیسکویت بریزید و صاف کنید. حالا قالب را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید و بعد صبر کنید تا شیرینی خنک شود. در این هنگام، دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد، کاهش دهید و مواد رویه را روی شیرینی پهن نمائید. سپس دوباره قالب را در فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه دیگر، شیرینی را بپزید. اینک صبر کنید تا شیرینی در دمای محیط خنک شود. بعد آن را در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود. اکنون روی شیرینی پودر کاکائو بپاشید و آن را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید. روش تهیه مواد رویه: کره، شکر، زرده‌های تخم مرغ و آب پرتقال را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبک و یکدست شود. آن‌گاه شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید.  
شیرینی برشی شکلات و نارگیل
شیرینی برشی شکلات و نارگیل
آشپزباشی- مهدیس رحیمیان   کره، شکر و بیسکویت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر شود. آن‌گاه خمیر فراهم کرده را کف قالب به اندازه 25×35 سانتیمتر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، پهن کنید. حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و خمیر پایه را به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید. سپس بگذارید کاملا خنک شود. اکنون شیر‌عسلی، گردو و شکلات را با هم مخلوط کنید و روی لایه اول بریزید. حالا پودر نارگیل را نیز روی شیرینی بپاشید و قالب را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بگذارید تا پودر نارگیل قدری برشته شود. پس از خنک شدن، شیرینی را به اندازه دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.  
شیرینی با شکلات و ترافل های رنگی
شیرینی با شکلات و ترافل های رنگی
گروه شیرینی پزی   کره و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را اضافه نمائید تا خمیر مناسبی به‌دست‌آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی چربکرده بچینید. شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید. اکنون شیرینی‌ها را با شکلات آبکرده و ترافل بیارائید. یادآوری: می‌توانید برای زیبائی بیش‌تر شیرینی، روی خمیر وردنه راه‌راه بکشید.  
ویفر شکلات و پرالین
ویفر شکلات و پرالین
تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری   کره و پودر‌شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه کره بادام‌زمینی را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس بادام‌زمینی را نیز افزوده و مخلوط سازید. حالا این مخلوط را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی یکی از نان‌های میکادو بمالید. اکنون نان‌ها را روی هم قرار دهید و میکادو را به مدت تقریبی 1 ساعت، در یخچال نگه دارید. سپس آن را برش دهید و نیمی از هر میکادو را در شکلات بزنید و با پرالین فندق بیارائید. روش تهیه پرالین فندق: فندق‌ها را روی فویل چربکرده بگذارید. آن‌گاه شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانید تا شکر کارامل و طلائی رنگ شود. حالا کارامل را روی فندق‌ها بریزید و همینکه کارامل خنک و سفت شد، آن را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.  
لقمه های شکلات و آلبالو
لقمه های شکلات و آلبالو
تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان   فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. شکلات شیری خرد کرده، کره، روغن و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا مایه‌ی صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، آرد و بیکینگ‌پودر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مربای آلبالو و شکلات شیری رنده کرده را به این مایه بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس هر بار به اندازه‌ی یک‌دوم قاشق چایخوری از آن بردارید و به شکل توپ در آورید. نیمی از آنها را در پودر نارگیل بغلتانید و باقیمانده‌اش را ساده نگه دارید. اکنون آنها را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر بپزید.  
شیرینی شکلات سفید و نارگیل
شیرینی شکلات سفید و نارگیل
تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری   فر را با دمای 571 درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید. حالا آرد، بیکینگ‌پودر، شکلات، پودر نارگیل و بادام را به این مایه افزوده و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید. اکنون هر بار به اندازه‌ی یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید. سپس توپ‌های خمیری را با فاصله در سینی بچینید، رویشان را اندکی تخت کنید و به مدت تقریبی 01-51 دقیقه، در فر بپزید. حالا شیرینی‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.