شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

شکلات داغ

شکلات داغ شیر عسلی | ایران کوک
شکلات داغ شیر عسلی | ایران کوک
شکلات داغ شیر عسلی   گرچه چیزی تا آغاز بهار نمانده، هنوز هم هوا کمی سرد است و یک نوشیدنی داغ جانانه می‌چسبد. اگر قصد دارید با یک نوشیدنی عالی از میهمانانتان پذیرایی کنید، شکلات داغ چیزی است به آن احتیاج دارید. اما نه شکلات داغ فوری آماده. با کمی صبر و حوصله و سلیقه بیشتر می‌توانید هات چاکلت شیر عسلی خوشمزه را تهیه و تزیین کنید و به این ترتیب با یک نوشیدنی فوق‌العاده و هیجان انگیز به استقبال مهمان‌هایتان بروید. شیر عسلی، شیر غلیظ شده و شیرین شده است که بسیار مفید و مغذی هم هست. استفاده از شیر عسلی در این شکلات داغ، علاوه بر طعم خوبی که به نوشیدنی می‌دهد، باعث مقوی بودن آن هم می‌شود.   طرز تهیه: شیر، شیرعسلی، پودر کاکائو، شکلات، وانیل و شیره بادام (اختیاری) را در یک قابلمه بزرگ بریزید. قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مواد را هم بزنید تا زمانی که شیر کاملاً داغ شود (درست پیش از نقطه جوش). دقت کنید حتماً مواد را مرتب هم بزنید و مراقب باشید چیزی به ته قابلمه نچسبیده باشد چون در این صورت مواد سوخته به شکلات داغ شما طعم تلخ سوختگی خواهد داد.   وقتی بخار شروع به بلند شدن از قابلمه کرد، آن را داخل فنجان‌هایتان بریزید و روی فنجان‌ها خامه اسپری کنید. در صورت تمایل می‌توانید تعدادی مارشمالو، کوکی و شکر هم اضافه کنید.   هات چاکلت شیر عسلی شما آماده است. نوش جان!   تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته

مزایای نوشیدن شکلات داغ و تاثیر فراوان آن بر سلامت
مزایای نوشیدن شکلات داغ و تاثیر فراوان آن بر سلامت
از آنجایی که امروز قادر به استفاده از تمام مزایای شکلات هستیم باید از کسانی تشکر کنیم که آن را در طول تاریخ ابداع و به صورت فعلی به دست مان رسانده اند. هیچ کدام از این امکانات تا پیش از آنکه اسپانیایی ها شکلات را در قرن ۱۶ ام میلادی وارد اروپا کنند وجود نداشت. یعنی زمانی که این خوردنی خوشمزه و شیرین تبدیل به اکسیری برای بشریت گردید.
طرز تهیه شکلات داغ یا هات چاکلت
طرز تهیه شکلات داغ یا هات چاکلت
درسته که پاییزه و هنوز وارد زمستون نشدیم ولی این روزا هوای خیلی از شهرامون دقیقا شده هوای چله زمستون … چیزی که تو یه روز سرد حالمونو جا میاره  و حسابی گرممون میکنه، میتونه یه نوشیدنی داغ و خوشمزه خونگی مثل شکلات داغ یا همون هات چاکلت باشه اونم دقیقا تو…
شکلات سفید داغ
شکلات سفید داغ
تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مژگان فرهنگ   شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آن‌گاه شیر را از روی حرارت بردارید و شکلات، قهوه و آب پرتقال را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود. حالا شکلات داغ را در لیوان‌های مناسب پذیرائی بریزید و در صورت دلخواه با خامه‌ فرم گرفته و دارچین بیارائید.
شکلات داغ با مارشمالو
شکلات داغ با مارشمالو
تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی   گریل فر را روشن کنید و سینی فر را از بالا، روی طبقه‌ی دوم قرار دهید. سینی شیرینی‌پزی را نیز روی سینی فر بگذارید. آن‌گاه شیر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط، 5 دقیقه بجوشانید. سپس پودر کاکائو، سس شکلات، شکر و نمک را به آن بیفزائید و خوب مخلوط کنید. حالا چند عدد از مارشمالوها را بردارید و به لبه‌ی لیوان‌ها بمالید تا خرده‌های بیسکویت به لبه‌ی لیوان‌ها بچسبد. اکنون لبه‌ی لیوان‌ها را در خرده بیسکویت بزنید. شکلات داغ را در لیوان‌ها بریزید و 30 گرم مارشمالو به هر نوشیدنی بیفزائید. اینک لیوان‌ها را در سینی شیرینی‌پزی بگذارید و زیر گریل فر قرار دهید تا مارشمالو‌ها طلائی‌رنگ شوند. مراقب باشید مارشمالوها نسوزند! آن‌گاه نوشیدنی را از فر درآورید و همینکه قدری خنک شدند رویشان را با خرده‌های بیسکویت (اضافی) بیارائید و میل کنید.  
شکلات داغ و این خاصیت های درمانی
شکلات داغ و این خاصیت های درمانی
  دانستنی هایی درباره شکلات داغ و این که روی برخی از مشکلات و اختلالات در بدن موثر است در این مطلب به بیان خواص شکلات داغ و این خاصیت های درمانی می پردازیم . در همان دورانی که بشر مشغول توسعه زبان‌های نوشتاری، رمزگشایی سیستم‌های پیچیده نجومی و بیرون راندن فاتحان بود، توانست از شکلات یک نوشیدنی بسازد. حتی اگر نسخه مایایی کاکائو به صورت سرد سرو می‌شد، باز هم باید سپاسگذار آنها باشیم که ما را با چنین ترکیبی آشنا کرده‌اند. وقتی کاشفان اسپانیایی در قرن شانزدهم شکلات را به اروپا آوردند، آن را به صورت گرم و شیرین مصرف می‌کردند. در واقع، شکلات داغ در بین قرن‌های ۱۶ تا ۱۹ به عنوان یک نوشیدنی خاص در نظر گرفته می‌شد. همچنین تصور می‌شد این نوشیدنی خواص دارویی داشته باشد. از مدت‌ها پیش، نوشیدنی شکلاتی به عنوان درمانی برای انواع بیماری و آفات در نظر گرفته می‌شود. وقتی شکلات در قرن ۱۷ به فرانسه رسید، برای غلبه بر خشم و بدخلقی مصرف می‌شد. تحقیقات جدید نشان می‌دهند که مصرف شکلات باعث کاهش سطح هورمون استرس در انسان می‌شود. تحقیقات همچنین نشان می‌دهند که آنتی اکسیدان‌های موجود در شکلات به جلوگیری از سرطان، بیماری‌های قلبی و دژنراسیون ماکولا کمک کرده و با رادیکال‌های آزاد در بدن مقابله می‌کنند. امروزه غذاهایی که سرشار از آنتی اکسیدان هستند، مثل زالزالک، زغال اخته و انار به عنوان غذاهای خارق‌العاده در نظر گرفته می‌شوند. اما آنتی اکسیدان‌ها در خوراکی‌های مختلف مانند قهوه در اشکال مختلفی دیده می‌شوند. در واقع، شکلاتی که در قالب کاکائوی داغ مصرف می‌شود، یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان است. ۱. بر اساس مطالعه انجام شده در دانشگاه کرنل، غلظت آنتی اکسیدان موجود در شکلات داغ تقریبا دو برابر آنتی اکسیدان موجود در قهوه است. همچنین غلظت این ترکیبات در کاکائو ۲ تا ۳ مرتبه بیشتر از چای سبز و ۴ تا ۵ مرتبه بیشتر از چای سیاه است. ۲. استاد چانگ یونگ لی، رهبر مطالعه دانشگاه کرنل معتقد است که «داغ بودن» شکلات داغ اهمیت بسیاری دارد. به گفته لی، وقتی کاکائو داغ می‌شود، آنتی اکسیدان بیشتری تولید می‌کند. ۳. یک فنجان کاکائوی داغ حاوی ۶۱۱ میلی گرم گالیک اسید و ۵۶۴ میلی گرم اپی کتیچین فلاونوئید اسید است. آنتی اکسیدان گالیک اسید به درمان خونریزی داخلی، آلبومینوری (وجود آلبومین در ادرار،پ که می‌تواند منجر به بیماری‌های کلیوی شود) و دیابت کمک می‌کند. ۴. یک تکه شکلات معمولی فعالیت آنتی اکسیدانی زیادی دارد، اما فواید سلامتی آن عمدتا به دلیل وجود چربی‌های اشباع موجود در کاکائو نسبت داده می‌شوند؛ طور کلی، کاکائو نسبتا چربی کمتری از شکلات دارد. ۵. فلاونوئیدهای موجود در کاکائو به پردازش اکسید نیتریک در بدن کمک می‌کنند؛ به همین دلیل، کاکائوی داغ می‌تواند جریان خون شما را بهبود بخشیده، فشار خون را پایین آورده و سلامت قلب شما را تضمین نماید. ۶. فلاونوئیدها از تشکیل پلاکت خون و لختگی نیز ممانعت به عمل می‌آورند. ۷. به گزارش انجمن آمریکایی پیشرفت علم، نوشیدن شکلات داغ کمک می‌کند که بهتر فکر کنید. فلاونوئیدها روند جریان خون و سطح اکسیژن‌رسانی به مغز را افزایش می‌دهند. از آنجایی که زوال عقل به دلیل کاهش جریان خون‌رسانی به مغز ایجاد می‌شود، محققان بر این باورند که نوشیدن کاکائوی داغ از این عارضه جلوگیری خواهد کرد. پزشکین : شکلات داغ و این خاصیت های درمانی Post Views: 6 الو دکتر زوال عقل شکلات داغ کاکائو کاهش استرس منابع آنتی اکسیدان
شکلات صبحانه
شکلات صبحانه
شکلات صبحانه = شیر را با شکر و کاکائو و کره درون قابلمه بریزید کمی با هم مخلوط کنید سپس روی گاز قرار دهید ، حرارت را ملایم کنید و مواد را مرتب بهم بزنید ...