شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

شکلات خوشمزه


طرز تهیه شکلات گردویی
طرز تهیه شکلات گردویی
امروز طرز تهیه یک شکلات گردویی خوشمزه و مقوی را برای شما عزیزان اماده کرده ایم.کودکان این شیرینی را خیلی دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند.پس برای کودکانتان درست کنید.این شیرینی ایده خوبی برای تولد و میز مخصوص مهمان ها میباشد. مواد لازم : کیک شکلاتی: ۵۰۰ گرم پودر گردو: ۲۰۰ گرم شیر‌عسلی: ۱۲۵ گرم شکلات(سیاه): ۲۰۰ گرم گردو نیم شده برای تزئین: به میزان لازم   روش تهیه : ۱٫ ابتدا کیک را داخل کاسه‌ای گود با دست پودر می‌کنیم سپس شیرعسلی، شکلات‌ذوب‌شده و پودر گردو را به آن اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. ۲٫شکلات‌ حاصل را داخل سینی پیرکس مناسب پهن کرده که قطر آن حدود یک‌ونیم‌ سانتی‌متر باشد، سپس آن را به مدت ۶ ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد. ۳٫ آن را از یخچال خارج کرده و پس از یک ساعت شکلات را به ابعاد دلخواه برش می‌دهیم. ۴٫کارد را برای برش‌دادن چرب کرده و روی شکلات‌ها را با،گردوی نیم شده تزئین می‌کنیم. Post Views: 30 آموزش درست کردن شکلات گردویی تنقلات مخصوص کودکان روش تهیه شکلات گردویی شکلات شکلات خوشمزه شکلات گردویی شکلات گردویی خوشمزه شیرینی مخصوص تولد شیرینی مخصوص عید شیرینی مخصوص عید نوروز شیرینی مخصوص کودکان صبحانه خوشمزه طرز تهیه شکلات گردویی عکس از شکلات گردویی
ترافل شکلات تلخ مخصوص گیاهخواران
ترافل شکلات تلخ مخصوص گیاهخواران
ترافل شکلات تلخ ( تیره) مخصوص گیاهخواران اولا این ترافل ها از شکلات بدون شیر درست شده اند بنابراین گیاهخواران هم می توانند از آنها نوش جان کنند و چون از کاکائو ۷۰ % استفاده شده خواص زیادی هم دارد آنتی اکسیدان، ویتامین، مواد معدنی و … بسیار مقوی این ترافل ها برای عید مناسب هستند و همچنین برای هدیه دادن در روز ولنتاین این دستور بسیار ساده است اگر موادش را آماده کنید روی این تافل ها را با پسته، نارگیل و پودر کاکائو تزیین کردیم. مواد لازم برای ترافل شکلات تلخ: شکلات تیره ۷۰% (اگر برای گیاه خواران درست می کنید حتما مطمئن شوید داخلش شیر وجود ندارد) روزغن نارگیل طبیعی ¼ پیمانه وانیل ۱ قاشق چایخوری آب ۳ قاشق غذاخوری نمک ۱ پینچ مواد رویه ترافل شکلات تلخ: پودر کاکائو ½ پیمانه پسته خرد شده ½ پیمانه پودر نارگیل ½ پیمانه طرز تهیه ترافل شکلات تلخ: شکلاتتان را تکه کنید، سپس شکلات ها ، روغن نارگیل و آب را در ظرفی شیشه ای ریخته و مانند روش بن ماری روی بخار قرار دهید هم بزنید تا زمانی که شکلات ها و روغن نارگیل شل شوند! دقت کنید کامل ذوب نشود فقط شل شود. به محض آنکه تمام شکلات ها شل شد از روی حرارت بردارید و وانیل و نمک را اضافه کنید. حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد ولی هنوز بتوان به آن شکل داد سپس از یخچال خارج کرده و با دست آن ها را گرد کنید و در مواد رویه ای که می خواهید بغلتانید ترافل ها را در یخچال نگهدارید . قبل از سرو از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسد شکلات فینگر هم پیشنهاد دیگر منه! شیرینی بدون فر دیگر آقا گردک