شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

دسر موس

موس شکلات و تمشک یخ زده | موس شکلاتی با تمشک | دسر موس شکلاتی تابستانی | ایران کوک
موس شکلات و تمشک یخ زده | موس شکلاتی با تمشک | دسر موس شکلاتی تابستانی | ایران کوک
موس شکلات و تمشک یخ زده   بعضی وقت‌ها هوس می‌کنیم سفره‌ای رنگی بچینیم و حسابی به خودمان برسیم. هیچ اشکالی هم ندارد. در ضمن همچین سفره‌ای بسیار هم اشتهابرانگیز است و مخصوصاً برای تشویق بچه‌ها به غذا خوردن عالی است. هیچ چیز به اندازه دسرهای تابستانی خنک و خوشمزه سفره شما را زیبا نمی‌کند. موس شکلات و تمشک یخ زده یکی از این دسرهای تابستانی فوق‌العاده است. موس شکلات از داغ کردن زرده تخم مرغ و شکر و افزودن شکلات و سفیده تخم مرغ به آن تهیه می‌شود. برای افزودن تمشک هم باید مقداری تمشک تازه را داخل مخلوط کن پوره کنید و به موس اضافه کنید. بعد هم آن را داخل قالب سیلیکونی میریزید و چند ساعتی به فریزر منتقل می‌کنید. به همین سادگی موس شکلات و تمشک شما آماده می‌شود. البته شاید بهتر باشد آن را از روز قبل تهیه کنید و از شب تا صبح داخل فریزر بگذارید.   طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید. زرده‌ها را داخل یک کاسه پیرکس بریزید. شکر را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. قابلمه کوچکی را پر از آب کنید و بگذارید به جوش بیاید. سپس مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید و ۳–۵ دقیقه در همین حالت آن را هم بزنید تا مخلوط کاملاً داغ شود.   یک کاسه بزرگ را از یخ پر کنید. کاسه پیرکس را از روی قابلمه آب جوش بردارید و داخل ظرف یخ بگذارید. حدود ۵ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا خنک شود.   کره را از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود. شکلات تلخ را خرد کنید و داخل ظرفی مناسب مایکروفر قرار دهید. ۳۰ ثانیه آن را در مایکروفر قرار دهید. سپس بیرون بیاورید و هم بزنید. این کار را تکرار کنید تا شکلات کاملاً ذوب شود. سپس کره را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت کرم مانند پیدا کند. کرم شکلاتی را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و با آن میکس کنید. سپس پوره تمشک را نیز اضافه و مخلوط کنید.   حال، با همزن سفیده‌های تخم مرغ را همراه با نمک آنقدر بزنید تا سفیده فرم بگیرد. سپس شکر را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. سفیده فرم گرفته را در دو مرحله به کرم شکلاتی اضافه کنید و هر بار خوب مواد را زیر و رو کنید.   موس شکلاتی را قاشق قاشق داخل قالب ساوارین یا هر قالب سیلیکونی دلخواه بریزید. وقتی همه حفره‌ها پر شد قالب را به آرامی روی میز بکوبید تا اگر حبابی روی موس تشکیل شده از بین برود. موس شکلات و تمشک را حداقل ۶ ساعت در فریزر قرار دهید و سپس همراه با تمشک تازه سرو کنید.   نکته: موس و شکلات و تمشک را می‌توانید به صورت غیر یخ زده هم سرو کنید.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته

شارلوت توت فرنگی و شکلات سفید
شارلوت توت فرنگی و شکلات سفید
سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. قالب – رینگ – به قطر تقریبی 7 سانتیمتر را در سینی، روی کاغذ روغنی بگذارید و دیواره داخلی آنها را با کمربندی از کاغذ روغنی یا زرورق بپوشانید.  آن‌گاه کف هر یک از قالب‌ها یک عدد بیسکویت گرد بگذارید و اطرافش را با لیدی فینگر بپوشانید. سپس موس شکلات سفید را در کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره بزرگ و ساده بریزید و نیمی از حجم قالب‌ها را با آن پر کنید. رویشان را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.  حالا موس توت‌فرنگی را در کیسه شیرینی پزی، دارای ماسوره ساده بریزید و باقیمانده حجم قالب‌ها را با آن پر کنید. اکنون شارلوت را یک شب در یخچال نگه‌دارید. اینک قالب و کمربند کاغذ روغنی را از شارلوت جدا کنید، روی آن را با توت فرنگی بیارائید، دورش روبان ببندید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید. روش تهیه موس شکلات سفید شکلات را به روش بن‌ماری آب کنید. ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و 5 دقیقه، کنار بگذارید تا نرم شود. آن‌گاه خامه ساده را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس از روی حرارت بردارید و ژلاتین را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا کاملاً حل شود. حالا این مخلوط را در شکلات بریزید و خوب هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی به دست آید. اکنون مایه فراهم کرده را روی یخ بگذارید و پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود. آن‌گاه خامه فرم گرفته را در سه نوبت به آن بیفزائید و مخلوط کنید. اینک موس را صاف کنید. روش تهیه موس توت فرنگی ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و 5 دقیقه، کنار بگذارید تا نرم شود.  آن‌گاه پوره توت‌فرنگی و شکر را در ظرف کوچک و مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس ژلاتین را به آن بیفزائید و 30 ثانیه دیگر روی حرارت نگه دارید تا ژلاتین کاملاً حل شود. حالا مایه به دست آمده را روی یخ بگذارید و پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود. اکنون خامه فرم گرفته را به آن بیفزائید و مخلوط حاصل را صاف کنید.