شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

دسر شکلاتی

دسر کاستارد شکلاتی | دسر شکلاتی آسان | دیر شکلات تلخ | ایران کوک
دسر کاستارد شکلاتی | دسر شکلاتی آسان | دیر شکلات تلخ | ایران کوک
دسر کاستارد شکلاتی برتر   دسر کاستارد شکلاتی دسری فوق العاده است که اگر از دوستداران شکلات هستید بدون شک شیفته اش میشوید. برای تهیه دسر کاستارد شکلاتی فقط چند ماده ساده لازم است اما تعیین کننده ترین عامل در کیفیت و طعم دسر شکلاتی است که در آن استفاده میکنید. پس حتما از شکلات تلخ مورد علاقه خودتان استفاده کنید و سعی کنید مواد مصرفی با کیفیت باشند. استفاده از دارچین و اندکی فلفل قرمز همنشینی خوبی با شکلات تلخ دارد و طعم عالی دسر را بیرون می آورد. در ضمن این دسر به دلیل سادگی انتخاب خوبی برای سرو در مهمانی هاست. خلاصه این که اگر به دنبال دسری خوشمزه، خاص و شکلاتی هستید که آماده کردنش هم آسان باشد در تهیه دسر کاستارد شکلاتی شک نکنید و فوراً دست به کار شوید.   طرز تهیه: ابتدا شکلات تلخ را خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید و کنار بگذارید. سپس، خامه، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل قرمز و دارچین برتر را داخل یک شیرجوش متوسط بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. روی حرارت به هم زدن ادامه دهید تا روی مایع حباب ایجاد شود و تا حدی غلیظ شود که به پشت قاشق بچسبد. نگذارید مایع بجوشد. وانیل برتر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.       حال مخلوط داغ حاضر شده را روی شکلات داخل مخلوط کن بریزید. مخلوط کن را روشن کنید تا مایع یکدست شود. مخلوط را در چهار کاسه کوچک یا هر ظرفی که برای دسر در نظر دارید بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از 6-8 ساعت (یا از شب تا صبح) ماندن در یخچال، دسر کاستارد شکلاتی آماده سرو می شود. اما اگر میخواهید دسر کمی نرم تر باشد آن را 10-15 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.     برای تزیین میتوانید از اسپری خامه، مقداری شکلات رنده شده و چوب دارچین استفاده کنید.       تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته

براونی نوتلا | طرز تهیه شیرینی براونی با شکلات نوتلا | ایران کوک
براونی نوتلا | طرز تهیه شیرینی براونی با شکلات نوتلا | ایران کوک
براونی نوتلا   اگر شما هم از دوستداران شکلات نوتلا هستید این شیرینی نرم و مرطوب شکلاتی را باید حتماً امتحان کنید. براونی نوتلا طعمی عالی دارد و به ویژه برای دورهمی‌ها و مهمانی‌ها عالی است. خمیر براونی نوتلا نسبتاً راحت و آسان تهیه می‌شود و بعد از آن در قالب ریخته شده و در فر پخته می‌شود. زمان خارج کردن براونی از فر بسیار بسیار مهم است و به همین علت هم باید به نکات گفته شده در دستور توجه شود. در ضمن این زمان می‌تواند بسته به سایز و جنس قالب و دمای فر تفاوت داشته باشد. براونی نوتلا را می‌توانید در قالب فلزی یا قالب پیرکس تهیه کنید. اهمیتی ندارد در هر صورت نتیجه فوق‌العاده خواهد بود. با برش زدن براونی نوتلا به سایز دلخواه می‌توانید از همه مهمانهایتان پذیرایی کنید.     طرز تهیه: فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و یک قالب مستطیلی بزرگ را هم با کره چرب کنید و کنار بگذارید.   یک قابلمه یا شیرجوش کوچک را روی شعله ملایم قرار دهید. کره را در آن بریزید تا کاملاً ذوب شود. شکر را به آن اضافه کنید و یکی دو دقیقه مرتب هم بزنید. اجازه ندهید مخلوط کره و شکر بجوشد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و نوتلا را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شود.   مخلوط کره ای را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. کاکائو، اسپرسو، تخم مرغ‌ها و سفیده تخم مرغ، نمک، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند. پس از آن آرد و شکلات چیپسی را به بقیه مواد اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.   خمیر غلیظ و چسبناک ایجاد شده را داخل قالب بریزید و آن را به طور یکنواخت در قالب مستطیلی پهن کنید. ۳۰–۳۵ دقیقه آن را در فر گرم شده بپزید. برای تست پخته بودن براونی خلال دندان باید از براونی نسبتاً (و نه کاملاً) تمیز بیرون بیاید. لبه‌های براونی باید خشک به نظر برسند اما وسط آن مرطوب باشد (اما خام نباشد). بسته به سایز و جنس قالب شما روند پخت می‌تواند ۵۰–۶۰ دقیقه طول بکشد. بگذارید براونی نوتلا خنک شود. سپس آن را برش بزنید و از قالب خارج کنید.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته
کاستارد شکلات تلخ با مرنگ | دسر کاستارد شکلات تلخ | ایران کوک
کاستارد شکلات تلخ با مرنگ | دسر کاستارد شکلات تلخ | ایران کوک
کاستارد شکلات تلخ با مرنگ   کاستارد دسر خوشمزه و ساده‌ای بر پایه زرده تخم مرغ است که حالت کرم دارد. کاستارد شکلات تلخ طعمی عالی دارد و همان‌طور که از اسمش پیداست با شکلات تلخ تهیه می‌شود. شما می‌توانید برای تهیه این دسر از چیپس شکلات تلخ استفاده کنید یا شکلات تلخ تخته‌ای را به صورت قطعات کوچک خرد کنید. مرنگ هم همان سفیده تخم مرغ است که با همزن زده شده و فرم خامه را پیدا کرده است. به این ترتیب زرده تخم‌مرغ‌ها برای تهیه کاستارد و سفیده آن‌ها برای تهیه مرنگ استفاده می‌شود. و طی یک ربع تا نیم ساعت دسر شکلاتی خوشمزه آماده سرو می‌شود.   طرز تهیه:‌ ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را برای تهیه مرنگ کنار بگذارید. زرده‌ها را در کاسه‌ای با سایز متوسط بریزید و هم بزنید تا نسبتاً یک‌دست شود.   شیرجوشی را روی شعله قرار دهید. شیر، خامه، نمک، شکلات تلخ خرد شده و ۲ قاشق از شکر را داخل شیرجوش بریزید و بگذارید مایع داغ و شکلات داخل آن ذوب شود. چند قاشق از مخلوط شکلات را روی زرده تخم مرغ بریزید و هم بزنید. سپس به تدریج بقیه مخلوط شکلات را نیز اضافه کنید و مخلوط نمایید.   کاستارد شکلات تلخ را در ۲–۳ لیوان کوچک یا ظرف دسر بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد.   حال سفیده‌های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کمی سفت شوند. سپس ۲ قاشق شکر باقیمانده را به آن اضافه کنید و با دور تند به هم زدن ادامه دهید تا فرم بگیرد و شبیه خامه شود. حال مرنگ آماده است.   مرنگ را با قیف یا با قاشق روی کاستارد شکلات تلخ بریزید و آن را سرو کنید. می‌توانید با گرفتن فندک روی مرنگ روی آن را کمی قهوه‌ای رنگ کنید تا دسر شما طرح زیباتری پیدا کند.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته
موس شکلات و تمشک یخ زده | موس شکلاتی با تمشک | دسر موس شکلاتی تابستانی | ایران کوک
موس شکلات و تمشک یخ زده | موس شکلاتی با تمشک | دسر موس شکلاتی تابستانی | ایران کوک
موس شکلات و تمشک یخ زده   بعضی وقت‌ها هوس می‌کنیم سفره‌ای رنگی بچینیم و حسابی به خودمان برسیم. هیچ اشکالی هم ندارد. در ضمن همچین سفره‌ای بسیار هم اشتهابرانگیز است و مخصوصاً برای تشویق بچه‌ها به غذا خوردن عالی است. هیچ چیز به اندازه دسرهای تابستانی خنک و خوشمزه سفره شما را زیبا نمی‌کند. موس شکلات و تمشک یخ زده یکی از این دسرهای تابستانی فوق‌العاده است. موس شکلات از داغ کردن زرده تخم مرغ و شکر و افزودن شکلات و سفیده تخم مرغ به آن تهیه می‌شود. برای افزودن تمشک هم باید مقداری تمشک تازه را داخل مخلوط کن پوره کنید و به موس اضافه کنید. بعد هم آن را داخل قالب سیلیکونی میریزید و چند ساعتی به فریزر منتقل می‌کنید. به همین سادگی موس شکلات و تمشک شما آماده می‌شود. البته شاید بهتر باشد آن را از روز قبل تهیه کنید و از شب تا صبح داخل فریزر بگذارید.   طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید. زرده‌ها را داخل یک کاسه پیرکس بریزید. شکر را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. قابلمه کوچکی را پر از آب کنید و بگذارید به جوش بیاید. سپس مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید و ۳–۵ دقیقه در همین حالت آن را هم بزنید تا مخلوط کاملاً داغ شود.   یک کاسه بزرگ را از یخ پر کنید. کاسه پیرکس را از روی قابلمه آب جوش بردارید و داخل ظرف یخ بگذارید. حدود ۵ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا خنک شود.   کره را از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود. شکلات تلخ را خرد کنید و داخل ظرفی مناسب مایکروفر قرار دهید. ۳۰ ثانیه آن را در مایکروفر قرار دهید. سپس بیرون بیاورید و هم بزنید. این کار را تکرار کنید تا شکلات کاملاً ذوب شود. سپس کره را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت کرم مانند پیدا کند. کرم شکلاتی را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و با آن میکس کنید. سپس پوره تمشک را نیز اضافه و مخلوط کنید.   حال، با همزن سفیده‌های تخم مرغ را همراه با نمک آنقدر بزنید تا سفیده فرم بگیرد. سپس شکر را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. سفیده فرم گرفته را در دو مرحله به کرم شکلاتی اضافه کنید و هر بار خوب مواد را زیر و رو کنید.   موس شکلاتی را قاشق قاشق داخل قالب ساوارین یا هر قالب سیلیکونی دلخواه بریزید. وقتی همه حفره‌ها پر شد قالب را به آرامی روی میز بکوبید تا اگر حبابی روی موس تشکیل شده از بین برود. موس شکلات و تمشک را حداقل ۶ ساعت در فریزر قرار دهید و سپس همراه با تمشک تازه سرو کنید.   نکته: موس و شکلات و تمشک را می‌توانید به صورت غیر یخ زده هم سرو کنید.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته
ساندی شکلات | دسر ساندی شکلات | طرز تهیه پودینگ ساندی شکلاتی | ایران کوک
ساندی شکلات | دسر ساندی شکلات | طرز تهیه پودینگ ساندی شکلاتی | ایران کوک
ساندی شکلات   ساندی شکلات نوعی پودینگ شکلاتی خوشمزه و عالی است که به راحتی تهیه می‌شود و عملاً در دو مرحله آماده است. این دسر را می‌توانید برای مهمانی‌های مختلف از قبل تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید. نکته مهم در نگهداری ساندی شکلات این است که باید مستقیم روی آن سلفون بکشید در غیر این صورت لایه سفتی روی آن بسته می‌شود که باعث کاهش کیفیت دسر شما خواهد شد. برای تزیین ساندی شکلات می‌توانید از چیزهای مختلفی مثل اسپری خامه، چیپس شکلات یا گیلاس و میوه‌های مشابه دیگر استفاده کنید. همچنین می‌توانید از ترافل‌های رنگی زیبا برای جذب بیشتر بچه ها استفاده نمایید.   طرز تهیه: ابتدا شکر، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را در یک شیر جوش بریزید و با هم مخلوط کنید. نصف شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست شود. سپس شیر باقی مانده را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.     حال شیرجوش را به روی شعله گاز منتقل کنید و به هم زدن ادامه دهید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه پودینگ غلیظ می‌شود و به جوش می‌آید. وقتی جوش آمد ۱ دقیقه دیگر بگذارید روی شعله بماند. در این مدت از هم زدن دست برندارید.   شیرجوش را از روی گاز بردارید. شکلات تلخ خرد شده و وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا شکلات ذوب و مخلوط کاملاً یکدست شود.     چهار ظرف مناسب را برای دسر آماده کنید و پودینگ را بین آنها تقسیم کنید. حال روی هر کدام از آنها یک تکه سلفون بکشید. توجه کنید سلفون را داخل ظرف و در تماس مستقیم با پودینگ قرار دهید. این کار باعث حفظ کیفیت دسر و مانع از بسته شدن یک لایه سفت روی ساندی شکلات می‌شود.     آنها را ۲–۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و بسته شوند. روی ساندی شکلات را با خامه و ترافل رنگی و یا میوه دلخواه تزیین کنید و سرو نمایید.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته
طرز تهیه بار شکلات با کره بادام زمینی و جو
طرز تهیه بار شکلات با کره بادام زمینی و جو
طرز تهیه بار شکلات با کره بادام زمینی و جو لینک کوتاه مطلب : http://www.birclick.ir/Tbakc طرز تهیه بار شکلات با کره بادام زمینی و جو طرز تهیه بار شکلات با کره بادام زمینی و جو بار شکلات با کره بادام زمینی و جو بدون پخت از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این شکلات خوشمزه یک طعم متفاوت و تجربه دلچسبی از شکلات برای شما و بعد از ظهرهایتان است. طرز تهیه بار شکلات با کره بادام زمینی و جو پیشنهاد ما به شما یک بعد از ظهر دلچسب یک فنجان چای و بار شکلات می باشد. با مجله اینترنتی بیرکلیک همراه شوید و طرز تهیه بار شکلات با کره بادام زمینی و جو را یاد بگیرید. مواد لازم : مواد لازم مقدار روغن به میزان لازم ویفر شکلاتی ۲۵۰ گرم جو پرک یک و نیم پیمانه شکر یک و یک چهارم پیمانه نمک ۱/۴ قاشق چای خوری کره ۱۴۰ گرم کره بادام زمینی پیمانه شکلات سفید ۵۰ گرم شکلات ۲۸۰ گرم   طرز تهیه بار شکلات با کره بادام زمینی و جو طرز تهیه : ۱ – قالب ۲۳ در ۳۳ سانتی متری را با میزان کمی روغن چرب کنید. در آن کاغذ روغنی پهن کنید به شکلی که دو طرف آن از دو سمت قالب آویزان باشد. ۲ – در کاسه ای، ویفر را با جو پرک، شکر و نمک ترکیب کنید. طرز تهیه بار شکلات با کره بادام زمینی و جو ۳ – کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط، آب کنید. یک و سه چهارم پیمانه کره بادام زمینی را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. ۴ – ترکیب کره بادام زمینی را به ترکیب ویفر اضافه کنید و مخلوط کنید. آن را در قالب ریخته و با پشت پیمانه سطح آن را صاف کنید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. ۵ – شکلات آب شده را روی گرانولا بار سرد شده ریخته، سطح آن را صاف کنید و دوباره برای حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.   طرز تهیه بار شکلات با کره بادام زمینی و جو ۶ – سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را آب کنید، آن را به همراه شکلات سفید آب شده روی سطح گرانولا بار بریزید و دوباره برای حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. ۷ – گرانولا بار را با کمک قسمت های آویزان کاغذ روغنی از قالب خارج کنید. چاقویی تیز را زیر آب گرم گرفته، خشک کرده و گرانولا بار را به شکل ۲۴ مربع برش دهید. می توانید آن ها را تا یک هفته در یخچال نگه دارید. ۱۰ دقیقه قبل از سرو آن ها را از یخچال خارج کنید.   مطالب مرتبط آموزش طرز تهیه دسر ساندویچی براونی با مغز کره بادام زمینی طرز تهیه چیز کیک شکلاتی مخصوص عاشقان شکلات دسر بیسکویت و بستنی گریزی از زمستان به ظهر تابستان طرز تهیه کاپ کیک درخت کریسمس برای سال ۲۰۱۷