شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

دسر شکلات

طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو
طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو
آشپزباشی - مریم امیری طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو شیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه برگ‌های  تازه نعنا را بشوئید و در تنظیف بپیچید و آن را درون  شیر بگذارید. سپس مخلوط فراهم کرده را 5 دقیقه بجوشانید و بعد  تنظیف حاوی نعنا را از شیر درآورید و دور بیاندازید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و بلافاصله شکلات سفید را به آن افزوده و هم بزنید. اکنون خامه و آب لیموترش را نیز درون این مخلوط بریزید. اینک پودر ژلاتین را  روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه خامه فرم گرفته و شربت غلیظ موهیتو  را نیز به آن افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود. حالا در صورت دلخواه می‌توانید چند قطره رنگ سبز خوراکی به دسر بیفزائید. آن‌گاه صفحه سیلیکونی مخصوص را در قالب لوف به گنجایش 1 لیتر قرار دهید و دسر را در آن بریزید و 24 ساعت در فریزر نگه دارید. آن‌گاه دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبایی قرار دهید و با برگ نعنا و لیمو ترش بیارایید. یادآوری: شربت موهیتو را از سوپرمارکت‌ها تهیه کنید.

ساندی شکلات | دسر ساندی شکلات | طرز تهیه پودینگ ساندی شکلاتی | ایران کوک
ساندی شکلات | دسر ساندی شکلات | طرز تهیه پودینگ ساندی شکلاتی | ایران کوک
ساندی شکلات   ساندی شکلات نوعی پودینگ شکلاتی خوشمزه و عالی است که به راحتی تهیه می‌شود و عملاً در دو مرحله آماده است. این دسر را می‌توانید برای مهمانی‌های مختلف از قبل تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید. نکته مهم در نگهداری ساندی شکلات این است که باید مستقیم روی آن سلفون بکشید در غیر این صورت لایه سفتی روی آن بسته می‌شود که باعث کاهش کیفیت دسر شما خواهد شد. برای تزیین ساندی شکلات می‌توانید از چیزهای مختلفی مثل اسپری خامه، چیپس شکلات یا گیلاس و میوه‌های مشابه دیگر استفاده کنید. همچنین می‌توانید از ترافل‌های رنگی زیبا برای جذب بیشتر بچه ها استفاده نمایید.   طرز تهیه: ابتدا شکر، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را در یک شیر جوش بریزید و با هم مخلوط کنید. نصف شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست شود. سپس شیر باقی مانده را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.     حال شیرجوش را به روی شعله گاز منتقل کنید و به هم زدن ادامه دهید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه پودینگ غلیظ می‌شود و به جوش می‌آید. وقتی جوش آمد ۱ دقیقه دیگر بگذارید روی شعله بماند. در این مدت از هم زدن دست برندارید.   شیرجوش را از روی گاز بردارید. شکلات تلخ خرد شده و وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا شکلات ذوب و مخلوط کاملاً یکدست شود.     چهار ظرف مناسب را برای دسر آماده کنید و پودینگ را بین آنها تقسیم کنید. حال روی هر کدام از آنها یک تکه سلفون بکشید. توجه کنید سلفون را داخل ظرف و در تماس مستقیم با پودینگ قرار دهید. این کار باعث حفظ کیفیت دسر و مانع از بسته شدن یک لایه سفت روی ساندی شکلات می‌شود.     آنها را ۲–۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و بسته شوند. روی ساندی شکلات را با خامه و ترافل رنگی و یا میوه دلخواه تزیین کنید و سرو نمایید.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته
طرز تهیه موس شکلات
طرز تهیه موس شکلات
  طرز تهیه موس شکلات به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب   مواد اولیه:  پودر کاکائو                                              1/4پیمانه (15 گرم)  کره                                              دو قاشق سوپخوری (26 گرم)  آب جوش                                          1/4پیمانه (40 میلی‌لیتر)  شکر                                              نصف پیمانه (75 گرم)  وانیل شکری                                       1/4قاشق چایخوری  خامه شیرین شده                      یک و نیم پیمانه (300 میلی‌لیتر)  سفیده تخم مرغ                                        سه عدد   طرز تهیه پودر کاکائو را به همراه کره، روی حرارت ملایم گذاشته تا کره حل شود. آب جوش و نیمی از شکر را افزوده و هم می‌زنیم تا دانه‌های شکر حل شود، سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. خامه را ابتدا با همزن برقی زده تا فرم بگیرد و پس از این‌که مواد کاملا خنک شدند، به آن اضافه می‌کنیم. سفیده‌ها را با همزن برقی از یک جهت زده و به محض این‌که کف کرد، باقیمانده شکر را به آن افزوده و دوباره هم می‌زنیم تا کاملا فرم بگیرد. سفیده‌ها را آرام به سایر مواد اضافه کرده و از یک جهت مخلوط می‌کنیم. موس شکلات‌های آماده را درون لیوان مخصوص ریخته و به مدت هفت الی هشت ساعت در یخچال می‌گذاریم تا فرم بگیرد و هنگام سرو آن را با خامه شیرین شده تزیین می‌کنیم.   منبع: ash.ksabz.net
پودینگ شکلات
پودینگ شکلات
پودینگ شکلات دسری شیک ، زیبا، ساده و سریع زمان تهیه: ۳۰ دقیقه ساده و این مقدار برای ۴ تا پودینگ است. البته بسته به اندازه قالب دارد. در هر واحد: ۲۳۹ کیلوکالری،پروتئین ۳.۲ گرم، کربوهیدرات ۲۶.۲ گرم، چربی ۱۴.۳ گرم،فیبر ۱.۱ گرم، نمک ۰.۲ گرم مواد لازم پودینگ شکلات آرد ۵۰ گرم پودرکاکائو ۲ قاشق غذاخوری کره نرم شده ۵۰ گرم شکر۵۰ گرم تخم مرغ یک عدد بستنی دلخواه برای سرو طرز تهیه پودینگ شکلات فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید کره و شکر را با هم همبزنید تا حالت کرمی شود آرد ، پودر کاکائو و تخم مرغ را اضافه کنید. در ۴ قالب کوچک حدود ۲۰۰ میلی لیتری که با کره چرب شده است بریزید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. وقتی از فر درآوردید قبل از سرو روی آن را بستنی بگذارید و پودر کاکائو بپاشید. و سپس سرو کنید. نوش جان
سوفله شکلات
سوفله شکلات
سوفله سوفله نوعی کیک سبک است که از زرده تخم مرغ وسفیده زده شده با ترکیب شدن با سایر مواد تهیه میشود و معمولا در ظروف چینی گرد تهیه وسرو می شود.سوفله هم می تواند هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان دس…