شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

دسر خوشمزه

طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو
طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو
آشپزباشی - مریم امیری طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو شیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه برگ‌های  تازه نعنا را بشوئید و در تنظیف بپیچید و آن را درون  شیر بگذارید. سپس مخلوط فراهم کرده را 5 دقیقه بجوشانید و بعد  تنظیف حاوی نعنا را از شیر درآورید و دور بیاندازید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و بلافاصله شکلات سفید را به آن افزوده و هم بزنید. اکنون خامه و آب لیموترش را نیز درون این مخلوط بریزید. اینک پودر ژلاتین را  روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه خامه فرم گرفته و شربت غلیظ موهیتو  را نیز به آن افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود. حالا در صورت دلخواه می‌توانید چند قطره رنگ سبز خوراکی به دسر بیفزائید. آن‌گاه صفحه سیلیکونی مخصوص را در قالب لوف به گنجایش 1 لیتر قرار دهید و دسر را در آن بریزید و 24 ساعت در فریزر نگه دارید. آن‌گاه دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبایی قرار دهید و با برگ نعنا و لیمو ترش بیارایید. یادآوری: شربت موهیتو را از سوپرمارکت‌ها تهیه کنید.

ساندی شکلات | دسر ساندی شکلات | طرز تهیه پودینگ ساندی شکلاتی | ایران کوک
ساندی شکلات | دسر ساندی شکلات | طرز تهیه پودینگ ساندی شکلاتی | ایران کوک
ساندی شکلات   ساندی شکلات نوعی پودینگ شکلاتی خوشمزه و عالی است که به راحتی تهیه می‌شود و عملاً در دو مرحله آماده است. این دسر را می‌توانید برای مهمانی‌های مختلف از قبل تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید. نکته مهم در نگهداری ساندی شکلات این است که باید مستقیم روی آن سلفون بکشید در غیر این صورت لایه سفتی روی آن بسته می‌شود که باعث کاهش کیفیت دسر شما خواهد شد. برای تزیین ساندی شکلات می‌توانید از چیزهای مختلفی مثل اسپری خامه، چیپس شکلات یا گیلاس و میوه‌های مشابه دیگر استفاده کنید. همچنین می‌توانید از ترافل‌های رنگی زیبا برای جذب بیشتر بچه ها استفاده نمایید.   طرز تهیه: ابتدا شکر، کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را در یک شیر جوش بریزید و با هم مخلوط کنید. نصف شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست شود. سپس شیر باقی مانده را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.     حال شیرجوش را به روی شعله گاز منتقل کنید و به هم زدن ادامه دهید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه پودینگ غلیظ می‌شود و به جوش می‌آید. وقتی جوش آمد ۱ دقیقه دیگر بگذارید روی شعله بماند. در این مدت از هم زدن دست برندارید.   شیرجوش را از روی گاز بردارید. شکلات تلخ خرد شده و وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا شکلات ذوب و مخلوط کاملاً یکدست شود.     چهار ظرف مناسب را برای دسر آماده کنید و پودینگ را بین آنها تقسیم کنید. حال روی هر کدام از آنها یک تکه سلفون بکشید. توجه کنید سلفون را داخل ظرف و در تماس مستقیم با پودینگ قرار دهید. این کار باعث حفظ کیفیت دسر و مانع از بسته شدن یک لایه سفت روی ساندی شکلات می‌شود.     آنها را ۲–۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و بسته شوند. روی ساندی شکلات را با خامه و ترافل رنگی و یا میوه دلخواه تزیین کنید و سرو نمایید.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته
طرز تهیه موس شکلات
طرز تهیه موس شکلات
  طرز تهیه موس شکلات به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب   مواد اولیه:  پودر کاکائو                                              1/4پیمانه (15 گرم)  کره                                              دو قاشق سوپخوری (26 گرم)  آب جوش                                          1/4پیمانه (40 میلی‌لیتر)  شکر                                              نصف پیمانه (75 گرم)  وانیل شکری                                       1/4قاشق چایخوری  خامه شیرین شده                      یک و نیم پیمانه (300 میلی‌لیتر)  سفیده تخم مرغ                                        سه عدد   طرز تهیه پودر کاکائو را به همراه کره، روی حرارت ملایم گذاشته تا کره حل شود. آب جوش و نیمی از شکر را افزوده و هم می‌زنیم تا دانه‌های شکر حل شود، سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. خامه را ابتدا با همزن برقی زده تا فرم بگیرد و پس از این‌که مواد کاملا خنک شدند، به آن اضافه می‌کنیم. سفیده‌ها را با همزن برقی از یک جهت زده و به محض این‌که کف کرد، باقیمانده شکر را به آن افزوده و دوباره هم می‌زنیم تا کاملا فرم بگیرد. سفیده‌ها را آرام به سایر مواد اضافه کرده و از یک جهت مخلوط می‌کنیم. موس شکلات‌های آماده را درون لیوان مخصوص ریخته و به مدت هفت الی هشت ساعت در یخچال می‌گذاریم تا فرم بگیرد و هنگام سرو آن را با خامه شیرین شده تزیین می‌کنیم.   منبع: ash.ksabz.net
طرز تهیه کوکی با مغز شکلات
طرز تهیه کوکی با مغز شکلات
طرز تهیه کوکی با مغز شکلات اگر شماهم مثل ما عاشق شکلات و شیرینی های شکلاتی هستید این دستور فوق العاده را از دست ندهید. ما در رونیتا برای شما طرز تهیه کوکی با مغز شکلات نوتلا را تهیه کرده ایم. این دستور پخت بسیار ساده ولی نتیجه آن بسیار خوشمزه است. پس برای پخت یک کوکی خوشمزه با ما همراه باشید. طرز تهیه کوکی با مغز شکلات طرز تهیه کوکی با مغز شکلات نوتلا مواد لازم برای تهیه کوکی با مغز شکلات: این مقادیر حدود 14-16 کوکی مغزدار میدهد. – کره 120G – پودر قند 120G – 2 عدد تخم مرغ – عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری – آرد 250G – 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر – 100G شکلات چیپسی یا تراشه های شکلات(تلخ یا شیرین دلخواه) – نوتلا 150G زمان پخت: در 180 درجه سانتیگراد برای 12-14دقیقه. طرز تهیه کوکی با مغز شکلات: 1- کره را در دمای اتاق با پودر قند قاطی کنید و با همزن برقی هم بزنید تا بافت کره نرم شود. 2- تخم مرغ ها و عصاره وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. اطراف ظرف رو جمع کنید و چند دقیقه ای تخم مرغ را خوب هم بزنید. 3- بیکینگ پودر را با آرد قاطی کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. 4- در آخر شکلات چیپسی یا تراشه های شکلات را با مواد مخلوط کنید. 5- حالا یک قاشق از مواد را کف دستتان بریزید و آنرا گرد و صاف پهن کنید. یک قاشق چایخوری از شکلات نوتلا وسط خمیر بریزید و سپس اطراف خمیر را روی آن جمع و گرد کنید. 6- به همین ترتیب همه خمیر را آماده کنید و  درون سینی فر روی کاغذ نسوز بچینید و سینی را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید. در زمان کوتاهی کوکی های خوشمزه شما آماده است و میتوانید برای یک عصرانه دلچسب با چای میل بفرمایید. امیدواریم از این دستور راضی باشید. نظرات خود را به ما بگویید. دیگر دستور های فوق العاده با نوتلا: طرز تهیه کوکی شکلاتی با نوتلا طرز تهیه کیک شکلاتی ساده با نوتلا
آشنایی با روش تهیه کیک بستنی با شکلات
آشنایی با روش تهیه کیک بستنی با شکلات
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و 3 قاشق غذاخوری پودر شکر را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و آن را با همزن برقی می زنیم تا سفید و کش دار شود.
طرز تهیه ژله شکلات تلخ
طرز تهیه ژله شکلات تلخ
ژله شکلات تلخ یک دسر خیلی خیلی خوشمزه و شیک میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن این دسر لذت ببرید کودکان این دسر را خیلی دوست دارند. مواد لازم: ابتدا ژلاتین ها را داخل کاسه ای بزرگ پر از آب سرد گذاشته تا نرم شوند. سپس آن ها…
طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات
طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات
امروز قصد داریم یک دسر شیک و خوشمزه را آموزش دهیم.این دسر بسیار راحت و آسان میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید. مواد لازم: شیر: ۵۰۰ میلی لیتر شکلات سیاه :۲۰۰ گرم شکر:۲۰۰ گرم زرده تخم‌مرغ : ۳ عدد خامه صبحانه:۲۰۰ گرم نشاسته  گندم: ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری پودر گردو:۱۵۰ گرم روش تهیه: ابتدا نشاسته‌ها را با مقداری از شیر مخلوط می‌کنیم تا حل شوند. زرده تخم‌مرغ را به همراه بقیه شیر و خامه به مواد اضافه می‌کنیم و همه را با هم مخلوط کرده و از صافی می‌گذرانیم. در این مرحله مواد را داخل ظرف مخصوص کرم‌پزی ریخته و شکر و شکلات را نیز به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم. آنقدر مواد را به آرامی هم می‌زنیم تا به جوش آمده و غلیظ شوند. پس از اینکه پودینگ غلیظ شد و آن را از روی حرارت برداشتیم، پودر گردو را مخلوط کرده و مواد را داخل کاسه‌های تک‌نفره تقسیم کرده و پس از این‌که از حرارت افتاد، به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم. Post Views: 515 آموزش درست کردن پودینگ گردو و شکلات انواع پودینگ انواع دسر پودینگ پودینگ گردو و شکلات دسر دسر خوشمزه دسر راحت دسر شکلاتی دسر شیک دسر مخصوص تولد روش تهیه پودینگ گردو و شکلات عکس از پودینگ شکلات عکس از پودینگ گردو و شکلات
طرز تهیه شکلات کاراملی
طرز تهیه شکلات کاراملی
انتخاب کردن دسر سخت است.بدون شک دسر شکلات کاراملی یکی از خوشمزه ترین دسر ها است که امروز آموزش میدهیم امیدوارم که دوست داشته باشید. مواد لازم :  گردو خرد شده: یک فنجان کره: یک فنجان شکر قهوه‌ای: ۴۸۰ گرم شیر پرچرب یا خامه: ۲ فنجان شیره ذرت: یک فنجان وانیل: به مقدار لازم روش تهیه : کف یک سینی را فویل بیندازید به‌طوری که لبه‌های سینی را فویل بپوشاند. فویل را با کره چرب کنید. اگر مایل بودید خرده‌های گردو را کف سینی بپاشید. کره را روی حرارت ملایم آب کنید. شکر قهوه‌ای، شیر و شیره ذرت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روی حرارت زیاد بهم بزنید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کرده به طوری که همچنان بجوشد بهم بزنید تا مخلوط سفت شود و شکل بگیرد. قابلمه را از روی حرارت بردارید، وانیل را اضافه کنید و به سرعت در سینی بریزید تا زمانی که فرم بگیرد. با کمک فویل شکلات را از سینی درآورید. کاردی را با کره چرب کنید، شکلات‌ها را مکعبی ببرید و در کاغذهای روغنی مربع شکل بگذارید. این شکلات را می‌توانید تا ۲ هفته نگهدارید. Post Views: 778 آموزش درست کردن شکلات کاراملی انواع دسر خوشمزه ترین دسر دسر دسر خوشمزه دسر شیک دسر کاراملی دسر مخصوص مهمانی دسر مخصوص مهمانی های شیک دسر های خوشمزه روش تهیه شکلات کاراملی سایت دسر شکلات کاراملی شیک ترین دسر عکس از شکلات کاراملی
طرز تهیه ژله شکلات تلخ
طرز تهیه ژله شکلات تلخ
ژله شکلات تلخ یک دسر خیلی خیلی خوشمزه و شیک میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن این دسر لذت ببرید کودکان این دسر را خیلی دوست دارند. مواد لازم:  شکلات تلخ: ۲۰۰ گرم  آب جوش: نیم‌لیتر  ژلاتین: ۶ ورق  شکر: ۳ قاشق غذاخوری روش تهیه: ابتدا ژلاتین‌ها را داخل کاسه‌ای بزرگ پر از آب سرد گذاشته تا نرم شوند. سپس آن‌ها را داخل صافی می‌ریزیم بعد ژلاتین‌ها را داخل ظرفی مناسب گذاشته روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب شوند. شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده و آب جوش را به آن اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شوند. مواد را از صافی ریز گذرانده شکر را به آن اضافه می‌کنیم. بعد ژلاتین را اضافه کرده داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا ببندد. سپس مواد را داخل ظرفی مورد نظر برگردانده و تزئین می‌کنیم. Post Views: 24 آموزش درست کردن ژله شکلات تلخ ؤژله دسر با شکلات تلخ دسر خوشمزه دسر شیک روش تهیه ژله شکلات تلخ ژله ژله خوشمزه ژله شکلات تلخ ژله شیک ژله متفاوت ژله مخصوص کودکان ژله مخصوص مهمانی عکس از ژله سکلات تلخ
طرز تهیه مافین شکلات
طرز تهیه مافین شکلات
مافین شکلات یکی از دسر هایی میباشد که همه آن را دوست دارند.امروز قصد داریم این دسر خوشمزه را آموزش دهیم این دسر برای کودکان خیلی مفید میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید. مواد لازم : آرد: ۲۵۰ گرم پودرکاکائو: ۵۰ گرم تخم‌مرغ: ۲عدد روغن مایع: ۱۲۵ میلی‌لیتر(نصف لیوان) آب جوش: ۲۵۰ میلی‌لیتر خامه صبحانه: یک قاشق غذاخوری پر بیکینگ ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری شکر: ۱۷۵گرم مواد لازم برای  تهیه کرم پنیر پنیر خامه‌ای بدون نمک:   ۳۰۰ گرم پودر قهوه فوری یا نسکافه:  یک قاشق غذاخوری شکر:  ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری روش تهیه : ‌ابتدا درکاسه‌ای گود، آرد و پودرکاکائو و بیکینگ پودر را ۲ تا ۳ بار الک می‌‌کنیم.  ‌شکر را به مواد خشک اضافه کرده و همه را با هم خوب مخلوط می‌‌کنیم. ‌در ظرفی دیگر، تخم مرغ‌ها را با همزن دستی خوب به‌هم زده، خامه را نیز در آب جوش حل کرده، به‌همراه روغن مایع به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌‌کنیم و به‌هم می‌‌زنیم. ‌مواد خشک و تر را با هم مخلوط کرده و به اندازه ۸ شماره با همزن برقی مخلوط می‌‌کنیم. به‌اندازه سه‌چهارم از قالب‌های مافین را پرکرده و به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم شده می‌‌پزیم. پس از پخت، آن را از قالب خارج می‌‌کنیم. کمی که خنک شد، قسمت یک سوم بالایی کیک را از عرض برش داده و روی تمامی قسمت‌ها را اندکی شربت قند غلیظ می‌‌ریزیم. ‌برای تهیه کرم، شکر و نسکافه را داخل آسیاب برقی می‌ریزیم تا کاملا پودر شوند، سپس درکاسه‌ای مناسب آن را با پنیر خامه‌ای مخلوط می‌‌کنیم. برای مخلوط کردن مواد، احتیاجی به همزن نیست و این کار را با یک قاشق ساده انجام می‌‌دهیم. درانتها کرم را داخل قیف ریخته و روی قسمت پایین شیرینی می‌‌گذاریم و برش رویی را به‌صورت کج روی کرم قرار می‌دهیم. مافین‌ها را از چند ساعت قبل از مصرف، داخل یخچال می‌‌گذاریم. Post Views: 353 دسر آسون دسر تک نفره دسر خوشمزه دسر مخصوص تولد دسر مخصوص مهمانی طرز تهیه انواع مافین عکس از مافین شکلات مافین مافین خوشمزه مافین شکلات مافین شکلاتی