شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

دسر تابستانی


طرز تهیه موس شکلات
طرز تهیه موس شکلات
  طرز تهیه موس شکلات به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب   مواد اولیه:  پودر کاکائو                                              1/4پیمانه (15 گرم)  کره                                              دو قاشق سوپخوری (26 گرم)  آب جوش                                          1/4پیمانه (40 میلی‌لیتر)  شکر                                              نصف پیمانه (75 گرم)  وانیل شکری                                       1/4قاشق چایخوری  خامه شیرین شده                      یک و نیم پیمانه (300 میلی‌لیتر)  سفیده تخم مرغ                                        سه عدد   طرز تهیه پودر کاکائو را به همراه کره، روی حرارت ملایم گذاشته تا کره حل شود. آب جوش و نیمی از شکر را افزوده و هم می‌زنیم تا دانه‌های شکر حل شود، سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. خامه را ابتدا با همزن برقی زده تا فرم بگیرد و پس از این‌که مواد کاملا خنک شدند، به آن اضافه می‌کنیم. سفیده‌ها را با همزن برقی از یک جهت زده و به محض این‌که کف کرد، باقیمانده شکر را به آن افزوده و دوباره هم می‌زنیم تا کاملا فرم بگیرد. سفیده‌ها را آرام به سایر مواد اضافه کرده و از یک جهت مخلوط می‌کنیم. موس شکلات‌های آماده را درون لیوان مخصوص ریخته و به مدت هفت الی هشت ساعت در یخچال می‌گذاریم تا فرم بگیرد و هنگام سرو آن را با خامه شیرین شده تزیین می‌کنیم.   منبع: ash.ksabz.net