شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

دسر

دسر کاستارد شکلاتی | دسر شکلاتی آسان | دیر شکلات تلخ | ایران کوک
دسر کاستارد شکلاتی | دسر شکلاتی آسان | دیر شکلات تلخ | ایران کوک
دسر کاستارد شکلاتی برتر   دسر کاستارد شکلاتی دسری فوق العاده است که اگر از دوستداران شکلات هستید بدون شک شیفته اش میشوید. برای تهیه دسر کاستارد شکلاتی فقط چند ماده ساده لازم است اما تعیین کننده ترین عامل در کیفیت و طعم دسر شکلاتی است که در آن استفاده میکنید. پس حتما از شکلات تلخ مورد علاقه خودتان استفاده کنید و سعی کنید مواد مصرفی با کیفیت باشند. استفاده از دارچین و اندکی فلفل قرمز همنشینی خوبی با شکلات تلخ دارد و طعم عالی دسر را بیرون می آورد. در ضمن این دسر به دلیل سادگی انتخاب خوبی برای سرو در مهمانی هاست. خلاصه این که اگر به دنبال دسری خوشمزه، خاص و شکلاتی هستید که آماده کردنش هم آسان باشد در تهیه دسر کاستارد شکلاتی شک نکنید و فوراً دست به کار شوید.   طرز تهیه: ابتدا شکلات تلخ را خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید و کنار بگذارید. سپس، خامه، زرده تخم مرغ، نمک، فلفل قرمز و دارچین برتر را داخل یک شیرجوش متوسط بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. روی حرارت به هم زدن ادامه دهید تا روی مایع حباب ایجاد شود و تا حدی غلیظ شود که به پشت قاشق بچسبد. نگذارید مایع بجوشد. وانیل برتر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.       حال مخلوط داغ حاضر شده را روی شکلات داخل مخلوط کن بریزید. مخلوط کن را روشن کنید تا مایع یکدست شود. مخلوط را در چهار کاسه کوچک یا هر ظرفی که برای دسر در نظر دارید بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از 6-8 ساعت (یا از شب تا صبح) ماندن در یخچال، دسر کاستارد شکلاتی آماده سرو می شود. اما اگر میخواهید دسر کمی نرم تر باشد آن را 10-15 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.     برای تزیین میتوانید از اسپری خامه، مقداری شکلات رنده شده و چوب دارچین استفاده کنید.       تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته

طرز تهیه تارت فندق و شکلات دسری خوشمزه برای عصرانه
طرز تهیه تارت فندق و شکلات دسری خوشمزه برای عصرانه
تارت فندق و شکلات تارت فندق و شکلات لینک کوتاه مطلب : http://birclick.ir/HC86B طرز تهیه تارت فندق و شکلات دسری خوشمزه برای عصرانه در این بخش از مجله اینترنتی بیر کلیک قصد داریم شما را با طرز تهیه تارت فندق و شکلات آشنا نماییم. این دسر طرفداران بسیاری علی الخصوص در بیمان کودکان و نوجوانان دارد. باماهمراه باشید!   مواد اولیه برای تهیه خمیر تارت فندق و شکلات مواد لازم مقدار کره ۱۰۰گرم آرد ۲۰۰گرم بیکینگ‌پودر یک‌چهارم قاشق چای‌خوری شیر ۲قاشق سوپ‌خوری شکر ۵۰گرم مواد لازم برای تهیه مواد میانی تارت فندق و شکلات مواد لازم مقدار تخم‌مرغ یک عدد خامه صبحانه ۲۰۰گرم شکر ۷۰گرم پودرفندق ۱۰۰گرم وانیل یک‌چهارم قاشق‌چایخوری مواد لازم برای تهیه گاناژ مواد لازم مقدار شکلات تلخ ۱۰۰گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم طرز تهیه تارت فندق و شکلات کره رابه شکل مکعبی خرد کرده و به مدت نیم ساعت اجازه دهید درداخل فریزر قرار گیرد. آرد، شکر و بیکینگ پودر رادرون غذاساز ریخته و کره یخ‌زده را به‌آن اضافه کنید، غذاساز رابا دور متوسط روشن کرده تامواد بایکدیگر مخلوط شده و به صورت خرده نان دربیاید. درمرحله بعد درحالی که دستگاه روشن است شیر را به آرامی اضافه کرده تاجایی که خمیر جمع شود. احتمال دارد کمتر یا بیشتر از مقدار شیر موجود دردستور استفاده شود، خمیر را داخل نایلون گذاشته وبه مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. اکنون خمیر راروی سطح صاف آردپاشی شده به کمک وردنه باز کنید و درون قالب تارت انداخته وبه کمک دست فرم قالب رابه خمیر داده و اضافه های خمیر رابا چاقو برداشته و مجددا قالب را دوباره به مدت نیم ساعت دریخچال بگذارید، سپس ازیخچال خارج کرده مواد میانی آماده شده را روی خمیر ریخته و درفر ازپیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تقریبا ۴۵ دقیقه بپزید تا روی تارت کاملا سرخ شود. درمرحله بعد به کمک خلال دندان بررسی کنید اگر مواد به خلال نچسبید ازفر خارج کنید در غیر اینصورت ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگر زمان دهید. تارت را کنار گذاشته تا خوب خنک شود. سپس گاناژ آماده راروی تارت ریخته و به دلخواه تزیین کنید. همچنین بخوانید :   طرز تهیه بار شکلات با کره بادام زمینی و جو تارت فندق و شکلات طرز تهیه مواد میانی تخم مرغ، شکر و وانیل رابا همزن به طور کامل هم‌بزنید تا کرمی و سبک شود. خامه صبحانه راافزوده و دو دقیقه دیگر هم‌بزنید همزن را خاموش کرده پودر فندق رااضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. برای تهیه گاناژ، خامه صبحانه را درون شیرجوش ریخته و روی حرارت قرار دهید و با حرارت کم اجازه دهید تا خامه ریزجوش بزند سپس ازروی حرارت برداشته شکلات خردشده رااضافه کرده وخوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. نکات قابل توجه در تهیه این تارت، خمیر تارت نیازی به پخت اولیه ندارد و همه مواد باهم می پزند. خمیر این تارت به‌خاطر استفاده کردن ازشیر کمی نرم تر ازخمیرهای دیگر می باشد. توجه داشته باشید که آرد زیاد به خورد خمیرندهید. تنها سطح کار راخوب آردپاشی کنید تا خمیر به سطح کار نچسبد. بجهت خوش رنگ شدن گاناژ می توانید به جای شکلات تلخ از ۱۲۰ گرم شکلات شیری استفاده کنید. طرز تهیه تارت فندق و شکلات دسری خوشمزه برای عصرانه was last modified: مهر ۱۱ام, ۱۳۹۶ by بارانا
طرز تهیه موس شکلات
طرز تهیه موس شکلات
  طرز تهیه موس شکلات به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب   مواد اولیه:  پودر کاکائو                                              1/4پیمانه (15 گرم)  کره                                              دو قاشق سوپخوری (26 گرم)  آب جوش                                          1/4پیمانه (40 میلی‌لیتر)  شکر                                              نصف پیمانه (75 گرم)  وانیل شکری                                       1/4قاشق چایخوری  خامه شیرین شده                      یک و نیم پیمانه (300 میلی‌لیتر)  سفیده تخم مرغ                                        سه عدد   طرز تهیه پودر کاکائو را به همراه کره، روی حرارت ملایم گذاشته تا کره حل شود. آب جوش و نیمی از شکر را افزوده و هم می‌زنیم تا دانه‌های شکر حل شود، سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. خامه را ابتدا با همزن برقی زده تا فرم بگیرد و پس از این‌که مواد کاملا خنک شدند، به آن اضافه می‌کنیم. سفیده‌ها را با همزن برقی از یک جهت زده و به محض این‌که کف کرد، باقیمانده شکر را به آن افزوده و دوباره هم می‌زنیم تا کاملا فرم بگیرد. سفیده‌ها را آرام به سایر مواد اضافه کرده و از یک جهت مخلوط می‌کنیم. موس شکلات‌های آماده را درون لیوان مخصوص ریخته و به مدت هفت الی هشت ساعت در یخچال می‌گذاریم تا فرم بگیرد و هنگام سرو آن را با خامه شیرین شده تزیین می‌کنیم.   منبع: ash.ksabz.net
طرز تهیه دسر خوشمزه موس شکلات آووکادو
طرز تهیه دسر خوشمزه موس شکلات آووکادو
طرز تهیه دسر خوشمزه موس شکلات آووکادو دسر موس شکلات آووکادو یکی از خوشمزه ترین دسر هایست که در سایت هفت گنج تصمیم به آموزش آن گرفته ایم . پیشنهاد می کنم یک بار مهمانتان را به میل کردن این دسر دعوت کنید… پشیمان نخواهید شد .   مواد لازم : شکلات تلخ ۶۰% : …