شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

درست کردن کیک شکلات سفید

طرز تهیه کیک شکلات سفید
طرز تهیه کیک شکلات سفید
آشپزباشی - محیا ربیعی طرز تهیه کیک شکلات سفید سینی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای ١٩٠ درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید. آن‌گاه مخلوط الک کرده مواد خشک را بیفزائید و هم بزنید. سپس مایه فراهم کرده را در سینی بریزید و به مدت تقریبی ١۵ دقیقه یا تا زمانی که کیک بپزد، در فر قرار دهید. حالا کیک را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید. حالا کیک را با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و موس فراهم کرده شکلات را رویش بگذارید. اکنون کیک موس را به مدت تقریبی 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و در صورت دلخواهتان آن را با خامه فرم گرفته و شکلات بیارائید. روش تهیه موس شکلات سفید: پودر ژلاتین را در ٢ قاشق آب سرد بخیسانید و به روش بن‌ماری حل کنید تا شفاف شود. آن‌گاه 125 گرم از  شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و بعد شکر را درون باقیمانده شیر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود. سپس مخلوط شیر و نشاسته را به آن بیفزائید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا موس غلیظ شود. حالا شکلات را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. مایه را هم بزنید تا شکلات آب شود و بعد ژلاتین را به آن اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا این مایه خنک شود و بعد خامه صبحانه را درون آن بریزید و مخلوط کنید. اینک موس را در قالب‌های سلیکونی مناسب با اندازه کیک‌ها بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.

طرز تهیه کیک شکلات سفید
طرز تهیه کیک شکلات سفید
آشپزباشی - محیا ربیعی طرز تهیه کیک شکلات سفید سینی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای ١٩٠ درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید. آن‌گاه مخلوط الک کرده مواد خشک را بیفزائید و هم بزنید. سپس مایه فراهم کرده را در سینی بریزید و به مدت تقریبی ١۵ دقیقه یا تا زمانی که کیک بپزد، در فر قرار دهید. حالا کیک را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید. حالا کیک را با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و موس فراهم کرده شکلات را رویش بگذارید. اکنون کیک موس را به مدت تقریبی 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و در صورت دلخواهتان آن را با خامه فرم گرفته و شکلات بیارائید. روش تهیه موس شکلات سفید: پودر ژلاتین را در ٢ قاشق آب سرد بخیسانید و به روش بن‌ماری حل کنید تا شفاف شود. آن‌گاه 125 گرم از  شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و بعد شکر را درون باقیمانده شیر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود. سپس مخلوط شیر و نشاسته را به آن بیفزائید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا موس غلیظ شود. حالا شکلات را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. مایه را هم بزنید تا شکلات آب شود و بعد ژلاتین را به آن اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا این مایه خنک شود و بعد خامه صبحانه را درون آن بریزید و مخلوط کنید. اینک موس را در قالب‌های سلیکونی مناسب با اندازه کیک‌ها بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.