آشپزباشی - مریم امیری طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو شیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه برگ‌های  تازه نعنا را بشوئید و در تنظیف بپیچید و آن را درون  شیر بگذارید. سپس مخلوط فراهم کرده را 5 دقیقه بجوشانید و بعد  تنظیف حاوی نعنا را از شیر درآورید و دور بیاندازید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و بلافاصله شکلات سفید را به آن افزوده و هم بزنید. اکنون خامه و آب لیموترش را نیز درون این مخلوط بریزید. اینک پودر ژلاتین را  روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه خامه فرم گرفته و شربت غلیظ موهیتو  را نیز به آن افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود. حالا در صورت دلخواه می‌توانید چند قطره رنگ سبز خوراکی به دسر بیفزائید. آن‌گاه صفحه سیلیکونی مخصوص را در قالب لوف به گنجایش 1 لیتر قرار دهید و دسر را در آن بریزید و 24 ساعت در فریزر نگه دارید. آن‌گاه دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبایی قرار دهید و با برگ نعنا و لیمو ترش بیارایید. یادآوری: شربت موهیتو را از سوپرمارکت‌ها تهیه کنید.