ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی کره، پودر شکر، وانیلین و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، فندق و نمک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد! حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده باز کردن شود. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید. خمیرهای برش خورده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه بیسکویت‌ها خنک شدند، شکلات‌های قالبی را به کمک اندکی شکلات آبکرده، به بیسکویت بچسبانید. اکنون بیسکویت فندق و شکلات را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید. یادآوری: شکلات این بیسکویت در قالب سلیکونی شکلات تهیه شده است که میتوانید آن را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید. یادآوری: میل کردن این بیسکویت شکلاتی، همراه با فنجانی نوشیدنی گرم، در هوای سرد زمستان، بسیار دلپذیر است.