شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

بیسکویت شکلاتی

بیسکویت شکلات و فندق
بیسکویت شکلات و فندق
ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی کره، پودر شکر، وانیلین و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، فندق و نمک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد! حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده باز کردن شود. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید. خمیرهای برش خورده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه بیسکویت‌ها خنک شدند، شکلات‌های قالبی را به کمک اندکی شکلات آبکرده، به بیسکویت بچسبانید. اکنون بیسکویت فندق و شکلات را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید. یادآوری: شکلات این بیسکویت در قالب سلیکونی شکلات تهیه شده است که میتوانید آن را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید. یادآوری: میل کردن این بیسکویت شکلاتی، همراه با فنجانی نوشیدنی گرم، در هوای سرد زمستان، بسیار دلپذیر است.

طرز تهیه بیسکویت شکلات و گردو
  طرز تهیه بیسکویت شکلات و گردو به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب مواد لازم : 4 عدد سفیده تخم‌مرغ 125 گرم گردو خرد شده 75 گرم پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری پودر قهوه 350 گرم پودر شکر 2 قاشق سوپخوری آرد   طرز تهیه : ابتدا فر را روشن کرده و روی درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد می گذاریم . سپس کف سینی فر را با کاغذ می پوشانیم . سفیده تخم‌مرغ را از زرده جدا کرده و سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی حسابی می زنیم تا خوب فرم بگیرد . پودر قهوه و کاکائو را با پودر شکر مخلوط کرده و به تدریج به سفیده تخم‌مرغ اضافه می کنیم . بعد از مخلوط شدن کامل پودر شکر با سفیده آرد را اضافه کرده و در نهایت گردوی خرد شده را با موادمان مخلوط می کنیم . از مواد آماده به اندازه یک قاشق چایخوری با فاصله 2 سانتی‌متری از یک‌دیگر روی کاغذ می ریزیم و به مدت 15 الی 12 دقیقه در سینی داخل فر قرار می دهیم تا شیرینی‌ها پخته شوند . بیسکویت‌ها را بعد از گذشت حدود 5 دقیقه از کاغذ جدا کرده و روی پنجره سیمی فر خنک می کنیم . بیسکویت ما آماده است . منبع : هنرآشپزی
شکلات فینگر
شکلات فینگر
شکلات فینگر  ( Chocolate finger ) این دستور را از سایت تستر گرفتم که بسیار عالی است و تا الان بهترین شیرینی عید امسالم شده! طعمش عالی شکلش عالی ! و سختی درست کردن هم نداره درست کردنش خیلی ساده است! یه بافت بیسکوییتی که طعم تلخ شکلات داره! وقتی این دستور را دیدم توش عسل داره خیلی دچار تردید شدم که وای عسل تو شیرینی چه جوری میشه آخه ولی تردیدم رو گذاشتم کنار و ریسکش را پذیرفتم و نتیجه خیلی رضایت بخش بود!!!!  مواد لازم شکلات فینگر: کره ۵۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم آرد ۱۱۵ گرم پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۲/۱ قاشق چایخوری عسل ۴ قاشق شکلات تلخ ۵۰ گرم ترافل شکلاتی یا شکلات چیپسی مقداری طرز تهیه شکلات فینگر:  مواد شیرینی رو میذاریم توی محیط تا سرد نباشن و کره هم نرم باشه! فر رو روی ۱۶۰ درجه میذاریم تا گرم بشه همه ی مواد رو پیمانه و وزن میکنیم و توی کاسه میریزیم، مواد وزنی رو پیمانه نکنین چون کیفیت شیرینی میاد پایین! برای عسل هم قاشق غذاخوری ( از قاشق های اندازه گیری ) را چرب کنین و عسل بریزین تا عسل کم و زیاد نشه! با دست مواد رو ورز میدیم تا خمیر جمع بشه! یه خمیر لطیف میشه که تا همینجا ورز دادنش کافیه! بیش از حد ورز بدیم شیرینی خشک میشه، اصلا هم آرد احتیاج نداره! اگه تو اندازه گیره عسل مشکل داشتین ۳ قاشق بریزین و اگه خمیر خشک بود کمی اضافه کنین! اندازه گیری دقیق باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد خمیر رو لایه کیسه فریزر میذاریم و با وردنه باز میکنیم تقریبا به ۲میل برسه! با چاقو یا کاتر مستطیل برشش میدیم شیرینیا رو از روی نایلون برمیداریم و به سینی فر منتقل میکنیم،(خوب من کمی تنبل بودم اصلا لایه کیسه باز نکردم روی میز کار باز کردم و به جای مستطیل بریدن قالب زدم دیگه فینگریشو از دست داد ) سینی نه چرب کردن میخواد نه کاغذ! سینی رو برای ۱۵ دقیقه میذاریم توی فر! بعد از فر درمیاریم و بعد ۲ دقیقه میذاریمشون روی توری تا خنک بشن! تو این فاصله شکلات تلخ رو خورد میکنیم و ذوبش میکنیم! اگه خیلی روون نبود ۱ قاشق چایخوری روغن مایع اضافه میکنیم ترافلا رو توی یه ظرف میریزیم، اگه ترافل نداشتین یا شکلات تلخ رو رنده کنین یا شکلات چیپسی رو بریزین توی زیپ لاک یه کوچولو بکوبین تا خورد بشه که خوشگل میشه! حالا نصف شیرینیا رو توی شکلات تلخ میزنیم و روش شکلات خورد شده یا ترافل میپاشیم! میذاریم روی کاغذ روغنی تا شکلات ببنده! توی ظرف دردار میچینیم و تا دو هفته میتونیم داشته باشیمش! از این مقدار تقریبا ۳۰ تا شیرینی درمیاد قبلا هم ترافل های شکلاتیمون را با شکلات تلخ درست کردیم که بسیار خوشگل و خوشمزه بودند بابت عکس هام دست تنها بودمو عکاسیمم خوب نیست دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید! قطعا شیرینی های شما خانم ها و یا آقایان خوش سلیقه بسیار زیباتر، شکیل تر و خوشمزه تر از من می شه!
www.aparat.com
بیسکویت با روکش شکلاتی در خانواده یک - آپارات
13 آوريل 2016 ... خانواده یک سرکار خانم گل آور در برنامه خانواده یک بیسکویت با روکش شکلات را آموزش می دهد.برنامه خانواده یک سری جدید برنامه سیمای خانواده هر روز ...
irancook.ir
طرز تهیه بیسکوییت قلبی شکلاتی - ایران کوک
بیسکوییت قلبی شکلاتی : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، کره و شکر را با همزن بزنید تا نرم و کرکی شود سپس تخم مرغ ، عسل و اسانس وانیل را اضافه کنید ...
www.akairan.com
بیسکویت شکلاتی - آکاایران
17 آگوست 2015 ... بیسکویت شکلاتی,آموزش تهیه بیسکویت شکلاتی,دستور پخت بیسکوییت ... شکلاتی,رولت بیسکویت شکلاتی,طرز تهیه بیسکویت شکلاتی.
www.sooran.com
طرز تهیه بیسکویت شکلاتی با مغز نارگیل - سوران
26 جولای 2015 ... فر رو با دمای ۱۸۰ سلسیوس روشن می کنیم مواد مغز نارگیلی رو مخلوط می کنیم و در یخچال میگذاریم تا خنک بشه شکر ها و کره رو ۲ دقیقه با ... طرز تهیه کوکی شکلاتی با مغزی نارگیل (ترکیه) .... طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت ساقه طلایی( بدون پخت) ... طرز تهیه عشق شکلاتی ها :برانیز شکلاتی با مغز گردو ...
www.beytoote.com
شیرینی شکلاتی مخصوص عید نوروز - بیتوته
شیرینی شکلاتی مخصوص عید نوروز طرز پخت شیرینی شکلاتی مخصوص عید نوروز ,نحوه پخت شیرینی خانگی,پخت شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز,طرز تهیه ...
www.hyperstariran.com
رولت بیسکویت شکلاتی - هایپراستار
رولت بیسکویت شکلاتی. براي 3 نفر زمان آماده سازي : 35 دقيقه زمان پخت : 60 دقيقه مواد لازم بیسکویئت پتی بور 1 عدد شکلات تخته ای 150 گرم دراژه مغر دار 10 عدد
seemorgh.com
طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر - سیمرغ
6 مارس 2014 ... طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر شیرینی شکلاتی یکی از بهترین ایده ها برای شیرینی های نوروزی است. برای نوروز امسال شیرینی شکلاتی ...