شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

انواع کیک

کیک شکلات و گلابی
کیک شکلات و گلابی
آشپزباشی - افسانه ظروفی کیک شکلاتی را مطابق دستورالعمل بپزید و بگذارید خنک شود. آن‌گاه پوست گلابی‌ها را بگیرید و آنها را همراه با دارچین در ظرف مناسبی قرار دهید. روی گلابی‌ها را با آب بپوشانید و 10 دقیقه روی حرارت بجوشانید تا اندکی نرم شوند. سپس گلابی‌ها را به ورقه‌های نازک برش دهید. حالا کره و شکر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره و شکر آب شود. برش‌های گلابی را بیفزائید و صبر کنید تا گلابی‌ها کاراملیزه شوند. اکنون کیک را از ارتفاع سه قسمت کنید و روی لایه‌های کیک کرم گاناش بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را نیز با کرم گاناش بپوشانید و کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. اینک اطراف کیک را با گلابی‌های کاراملیزه بیارائید. روش تهیه کیک شکلاتی: فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه 225 گرم کره را همراه با 225 گرم شکر، با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس 4 عدد تخم‌مرغ را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده 225 گرم آرد را همراه با یک و یک‌دوم قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر، 4 قاشق سوپخوری پودر کاکائو و یک پینچ نمک، به مایه بیفزائید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.

کیک هویج برزیلی | طرز تهیه کیک هویج با روکش شکلات | ایران کوک
کیک هویج برزیلی | طرز تهیه کیک هویج با روکش شکلات | ایران کوک
کیک هویج برزیلی   کیک هویج برزیلی کیکی سالم و خوشمزه است با بافتی نرم و فوق‌العاده که با یک لایه سس شکلاتی غلیظ و خوشمزه پوشانده می‌شود. ترکیب شکلات با کیک هویج طعم خیلی خوبی به آن می‌دهد. تهیه کیک هویج برزیلی نسبتاً ساده و سرراست است و فقط احتیاج به مخلوط‌کن دارد. باید هویج همراه با تخم مرغ و روغن داخل مخلوط کن زده شود تا به صورت مایع غلیظی دربیاید. سپس مواد خشک اضافه می‌شوند و بعد کیک در فر پخته می شود. سس شکلاتی هم نکته به خصوصی ندارد. فقط قبل از پوشاندن کیک با سس لازم است هر دو قدری خنک شوند. کیک هویج برزیلی همراه با شیر یا چای می‌تواند صبحانه یا عصرانه‌ای عالی باشد.   طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب فر بزرگی (حدود ۲۰ در ۳۰ سانتی‌متر) را نیز چرب کنید و کمی آرد کف آن بپاشید.   آرد را به همراه نمک و بیکینگ پودر یکی دو بار الک کنید. روغن، تخم‌مرغ و هویج را داخل مخلوط‌کن بریزید. بعد از ۳۰ ثانیه مخلوط‌کن را خاموش کنید و دیواره‌های پارچ را پاک کنید. مجدداً مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط کرم مانند یکدستی حاصل شود. شکر را اضافه کنید و یک پالس دیگر بزنید تا مخلوط شود. سپس مایع را داخل کاسه بزرگی بریزید.   مخلوط آرد را کم کم روی مایع بریزید و هم بزنید تا خوب با هم میکس شوند. سپس مایه کیک را داخل قالبی که از قبل آماده کردید بریزید.   حدود ۴۰ دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا کیک پخته شود. برای اطمینان از پخته بودن کیک یک خلال دندان در آن فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد کیک هویج شما آماده است. بگذارید ۱ ساعت ۱ کیک در دمای اتاق خنک شود.   برای تهیه روکش شکلاتی کیک، ابتدا شکلات را خرد کنید و در قابلمه کوچک یا شیرجوش بریزید. سپس شیر، عسل و کره را نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مایع به جوش بیاید. در این مدت مرتب آن را هم بزنید. وقتی جوش آمد، شعله را کم کنید و بگذارید مایع یکدست و غلیظ شود. حجم مخلوط باید کمی بیشتر از ۱ پیمانه شود (حدود ۱۰ دقیقه).   حال سس شکلات را داخل کاسه استیلی بریزید. در ظرف بزرگتری آب یخ بریزید. کاسه شکلات را حدود ۵ دقیقه داخل آب یخ بگذارید و کمی هم بزنید تا سس خنک شود.   سس شکلات را روی کیک بریزید و سطح آن را با پالت یا پشت قاشق صاف کنید. کیک هویج برزیلی را برش بزنید و سرو نمایید.     تهیه لوازم و مواد اولیه قنادی بسته های تازه و آماده آشپزی این هفته
طرز تهیه یک کیک بی نظیر( چیز کیک شکلات و زرد آلو ب
طرز تهیه یک کیک بی نظیر( چیز کیک شکلات و زرد آلو ب
طرز تهیه یک کیک بی نظیر( چیز کیک شکلات و زرد آلو بدون آرد)
طرز تهیه کیک شکلات و نعناع خوشمزه
طرز تهیه کیک شکلات و نعناع خوشمزه
    مواد لازم برای تهیه کیک شکلات و نعناع   پودر کاکائو غیر شیرین 9 قاشق  .  آرد 1 و 1/2 فنجان  .  جوش شیرین 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری  .  کره 115 گرم  .  شکر قنادی 1 و 1/2 فنجان تخم مرغ بزرگ 2 عدد  .  قهوه ضعیف غلیظ 1/2 فنجان  .  شیر کم چرب 1/2 فنجان   مواد لازم برای روکش نعناع   کره 280 گرم  …
گلدان شکلات طرح دار
گلدان شکلات طرح دار
آشپزباشی – افسانه ظروفی   رو و اطراف هر دو کیک را با کرم کره ای بپوشانید و کیک کوچکتر را روی کیک بزرگ تر قرار دهید و روی دیس زیبا و مناسبی بگذارید. آن گاه روی هر دو زورق مخصوص شکلات را با شکلات آبکرده بپوشانید و صبر کنید تا شکلات ببندد و سفت شود.  سپس…
کیک شکلات و خرما با رویه تافی
کیک شکلات و خرما با رویه تافی
تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه اسفندیاری   آب، خرما، آب پرتقال، قهوه و 2 قاشق سوپخوری از پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. آن گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید مایه فراهم کرده خنک شود. سپس آن را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد پوره شود…