شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

انواع شکلات


شکلات سه لایۀ آجیلی
شکلات سه لایۀ آجیلی
ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی قالب لوف را به اندازه 25×8 سانتیمتر با نایلون بپوشانید و رویش را چرب کنید. آن‌گاه قهوه را در شیر بریزید و مخلوط کنید. سپس کره، پودر کاکائو، بیسکوئیت، پودر شکر، قیسی و گردو را در کاسه مناسبی بریزید و حالا مخلوط شیر قهوه را به آن بیفزائید و نیمی از این مواد را کف قالب بریزید و فشرده کنید. اکنون کره و شکلات (50 گرم) را در…
شکلات فندق و پسته
شکلات فندق و پسته
آشپزباشی - لیلا آیانی صفت شیرعسلی، عسل و کره را در ظرف مناسبی که دارای کف ضخیمی باشد، بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا صاف و یکدست شود. آنگاه شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید تا شکلات آب شود. سپس فندق و پسته را افزوده و مخلوط کنید. حالا آن را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود. حالا مایه به دست آمده را در قالب ناودانی شکل که با سلیفون پوشانده‌اید، بریزید و رویش را صاف کنید. قالب را دست‌کم 4-5 ساعت در یخچال نگه دارید تا شکلات کاملا سرد شود و ببندد. اکنون قالب را روی میز کار برگردانید و سلیفون را از شکلات جدا کنید. اینک شکلات را به عرض 1-5/1 سانتیمتر برش دهید.
شکلات گردو
شکلات گردو
آشپزباشی - شکلات گردو شیرعسلی، کره و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات و گردو را به مایه شیرعسلی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس صبر کنید تا این مخلوط  خنک شود. حالا هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید. اکنون وسط آنها حفره‌ای ایجاد کنید و در پودر نارگیل یا پسته بغلتانید. اینک داخل حفره را با شکلات سفید پر کنید.
شکلات گردو
شکلات گردو
آشپزباشی - شکلات گردو شیرعسلی، کره و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات و گردو را به مایه شیرعسلی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس صبر کنید تا این مخلوط  خنک شود. حالا هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید. اکنون وسط آنها حفره‌ای ایجاد کنید و در پودر نارگیل یا پسته بغلتانید. اینک داخل حفره را با شکلات سفید پر کنید.
شکلات فندق و پسته
شکلات فندق و پسته
آشپزباشی - لیلا آیانی صفت شیرعسلی، عسل و کره را در ظرف مناسبی که دارای کف ضخیمی باشد، بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا صاف و یکدست شود. آنگاه شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید تا شکلات آب شود. سپس فندق و پسته را افزوده و مخلوط کنید. حالا آن را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود. حالا مایه به دست آمده را در قالب ناودانی شکل که با سلیفون پوشانده‌اید، بریزید و رویش را صاف کنید. قالب را دست‌کم 4-5 ساعت در یخچال نگه دارید تا شکلات کاملا سرد شود و ببندد. اکنون قالب را روی میز کار برگردانید و سلیفون را از شکلات جدا کنید. اینک شکلات را به عرض 1-5/1 سانتیمتر برش دهید.
شکلات گردو
شکلات گردو
آشپزباشی - شکلات گردو شیرعسلی، کره و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات و گردو را به مایه شیرعسلی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس صبر کنید تا این مخلوط  خنک شود. حالا هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید. اکنون وسط آنها حفره‌ای ایجاد کنید و در پودر نارگیل یا پسته بغلتانید. اینک داخل حفره را با شکلات سفید پر کنید.