شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

انواع دسر

جعبه‌های شکلات و ژله
جعبه‌های شکلات و ژله
ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شکر را همراه با وانیلین، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را به آن بیفزائید و مخلوط کنید (به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید تا حجم آن از بین نرود!). حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد مربع‌هائی به اندازه 5 سانتیمتر از آن درآورید و کنار بگذارید. اکنون ژله را در آب‌جوش حل کنید و در قالب چربکرده به اندازه 16×20 سانتیمتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود. سپس آن را به مکعب‌های کوچک ببرید. اینک شکلات را روی زرورق به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و همینکه شکلات سفت شد، آن را به مربع‌های 5/5 سانتیمتری برش دهید و شکلات را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. آن‌گاه روی کیک‌ها را با شربت مرطوب کنید و تکه‌های شکلات را با اندکی شکلات آبکرده به اطراف کیک بچسبانید تا به شکل جعبه در آید. سپس داخل این جعبه‌های شکلاتی، اندکی خامه بریزید و با ژله‌‌های مکعبی شکل پر کنید. حالا جعبه‌های شکلاتی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

جعبه‌های شکلات و ژله
جعبه‌های شکلات و ژله
ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شکر را همراه با وانیلین، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را به آن بیفزائید و مخلوط کنید (به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید تا حجم آن از بین نرود!). حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد مربع‌هائی به اندازه 5 سانتیمتر از آن درآورید و کنار بگذارید. اکنون ژله را در آب‌جوش حل کنید و در قالب چربکرده به اندازه 16×20 سانتیمتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود. سپس آن را به مکعب‌های کوچک ببرید. اینک شکلات را روی زرورق به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و همینکه شکلات سفت شد، آن را به مربع‌های 5/5 سانتیمتری برش دهید و شکلات را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. آن‌گاه روی کیک‌ها را با شربت مرطوب کنید و تکه‌های شکلات را با اندکی شکلات آبکرده به اطراف کیک بچسبانید تا به شکل جعبه در آید. سپس داخل این جعبه‌های شکلاتی، اندکی خامه بریزید و با ژله‌‌های مکعبی شکل پر کنید. حالا جعبه‌های شکلاتی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
فاج رز و شکلات سفید
فاج رز و شکلات سفید
آشپزباشی - مریم امیری قالب مربع را به اندازه 15 سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ایکه کاغذ از لبه‌های قالب بالاتر قرار بگیرد. آن‌گاه، شکر، شکلات، گلوکز، خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و مایه فاج را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بجوشانید تا دمایش به 116 درجه سانتیگراد برسد . سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کره را به آن بیفزائید. حالا 20 دقیقه فاج را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود و بعد اسانس و خلال پسته را افزوده و مخلوط کنید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و 3 ساعت در دمای محیط نگه دارید. آن‌گاه فاج را از قالب درآورید و به مکعب‌های 2 سانتیمتری برش دهید.
کرم شکلات سفید
کرم شکلات سفید
ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. در این میان شیر را بجوشانید و آن را روی زرده تخم‌مرغ‌ها بریزید. آن‌گاه همه مواد را به ظرف شیر منتقل کنید و اندکی روی حرارت ملایم هم بزنید تا مایه قدری غلیظ شود و پشت قاشق چوبی را بپوشاند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. اکنون محلول ژلاتین را نیز در مایه فراهم کرده بریزید و هم بزنید. آن‌گاه صبر کنید تا این مایه خنک شود و بعد خامه را به آن بیفزائید. اینک مایه حاصل را در قالب مخصوص دسر به گنجایش تقریبی 2 لیتر بریزید و چنانچه از قالب‌های سلیکونی استفاده می‌کنید، دسر را در فریزر بگذارید. پس از یک شب و یا دست‌کم 8 ساعت، دسر را از قالب درآورید و در صورت دلخواه با مروارید‌های خوراکی، گل و شکلات بیارائید.
دسر موز کبابی با شکلات و نارگیل
دسر موز کبابی با شکلات و نارگیل
دسر موز کبابی با شکلات و نارگیل عنوان دسری است که می خواهیم امروز در سایت فست فود برای شما درست کنیم