شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

افسانه ظروفی

کیک شکلات و گلابی
کیک شکلات و گلابی
آشپزباشی - افسانه ظروفی کیک شکلاتی را مطابق دستورالعمل بپزید و بگذارید خنک شود. آن‌گاه پوست گلابی‌ها را بگیرید و آنها را همراه با دارچین در ظرف مناسبی قرار دهید. روی گلابی‌ها را با آب بپوشانید و 10 دقیقه روی حرارت بجوشانید تا اندکی نرم شوند. سپس گلابی‌ها را به ورقه‌های نازک برش دهید. حالا کره و شکر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره و شکر آب شود. برش‌های گلابی را بیفزائید و صبر کنید تا گلابی‌ها کاراملیزه شوند. اکنون کیک را از ارتفاع سه قسمت کنید و روی لایه‌های کیک کرم گاناش بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را نیز با کرم گاناش بپوشانید و کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. اینک اطراف کیک را با گلابی‌های کاراملیزه بیارائید. روش تهیه کیک شکلاتی: فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه 225 گرم کره را همراه با 225 گرم شکر، با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس 4 عدد تخم‌مرغ را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده 225 گرم آرد را همراه با یک و یک‌دوم قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر، 4 قاشق سوپخوری پودر کاکائو و یک پینچ نمک، به مایه بیفزائید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.

جعبه‌های شکلات و ژله
جعبه‌های شکلات و ژله
ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شکر را همراه با وانیلین، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را به آن بیفزائید و مخلوط کنید (به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید تا حجم آن از بین نرود!). حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد مربع‌هائی به اندازه 5 سانتیمتر از آن درآورید و کنار بگذارید. اکنون ژله را در آب‌جوش حل کنید و در قالب چربکرده به اندازه 16×20 سانتیمتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود. سپس آن را به مکعب‌های کوچک ببرید. اینک شکلات را روی زرورق به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و همینکه شکلات سفت شد، آن را به مربع‌های 5/5 سانتیمتری برش دهید و شکلات را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. آن‌گاه روی کیک‌ها را با شربت مرطوب کنید و تکه‌های شکلات را با اندکی شکلات آبکرده به اطراف کیک بچسبانید تا به شکل جعبه در آید. سپس داخل این جعبه‌های شکلاتی، اندکی خامه بریزید و با ژله‌‌های مکعبی شکل پر کنید. حالا جعبه‌های شکلاتی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
جعبه‌های شکلات و ژله
جعبه‌های شکلات و ژله
ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شکر را همراه با وانیلین، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را به آن بیفزائید و مخلوط کنید (به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید تا حجم آن از بین نرود!). حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد مربع‌هائی به اندازه 5 سانتیمتر از آن درآورید و کنار بگذارید. اکنون ژله را در آب‌جوش حل کنید و در قالب چربکرده به اندازه 16×20 سانتیمتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود. سپس آن را به مکعب‌های کوچک ببرید. اینک شکلات را روی زرورق به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و همینکه شکلات سفت شد، آن را به مربع‌های 5/5 سانتیمتری برش دهید و شکلات را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. آن‌گاه روی کیک‌ها را با شربت مرطوب کنید و تکه‌های شکلات را با اندکی شکلات آبکرده به اطراف کیک بچسبانید تا به شکل جعبه در آید. سپس داخل این جعبه‌های شکلاتی، اندکی خامه بریزید و با ژله‌‌های مکعبی شکل پر کنید. حالا جعبه‌های شکلاتی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
بیسکویت شکلات و فندق
بیسکویت شکلات و فندق
ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی کره، پودر شکر، وانیلین و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، فندق و نمک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد! حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده باز کردن شود. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید. خمیرهای برش خورده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه بیسکویت‌ها خنک شدند، شکلات‌های قالبی را به کمک اندکی شکلات آبکرده، به بیسکویت بچسبانید. اکنون بیسکویت فندق و شکلات را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید. یادآوری: شکلات این بیسکویت در قالب سلیکونی شکلات تهیه شده است که میتوانید آن را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید. یادآوری: میل کردن این بیسکویت شکلاتی، همراه با فنجانی نوشیدنی گرم، در هوای سرد زمستان، بسیار دلپذیر است.
کرم شکلات سفید
کرم شکلات سفید
ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. در این میان شیر را بجوشانید و آن را روی زرده تخم‌مرغ‌ها بریزید. آن‌گاه همه مواد را به ظرف شیر منتقل کنید و اندکی روی حرارت ملایم هم بزنید تا مایه قدری غلیظ شود و پشت قاشق چوبی را بپوشاند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. اکنون محلول ژلاتین را نیز در مایه فراهم کرده بریزید و هم بزنید. آن‌گاه صبر کنید تا این مایه خنک شود و بعد خامه را به آن بیفزائید. اینک مایه حاصل را در قالب مخصوص دسر به گنجایش تقریبی 2 لیتر بریزید و چنانچه از قالب‌های سلیکونی استفاده می‌کنید، دسر را در فریزر بگذارید. پس از یک شب و یا دست‌کم 8 ساعت، دسر را از قالب درآورید و در صورت دلخواه با مروارید‌های خوراکی، گل و شکلات بیارائید.