شکلات

اشتراک گذاشته شده با :

آشپزباشی

کیک شکلات و گلابی
کیک شکلات و گلابی
آشپزباشی - افسانه ظروفی کیک شکلاتی را مطابق دستورالعمل بپزید و بگذارید خنک شود. آن‌گاه پوست گلابی‌ها را بگیرید و آنها را همراه با دارچین در ظرف مناسبی قرار دهید. روی گلابی‌ها را با آب بپوشانید و 10 دقیقه روی حرارت بجوشانید تا اندکی نرم شوند. سپس گلابی‌ها را به ورقه‌های نازک برش دهید. حالا کره و شکر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره و شکر آب شود. برش‌های گلابی را بیفزائید و صبر کنید تا گلابی‌ها کاراملیزه شوند. اکنون کیک را از ارتفاع سه قسمت کنید و روی لایه‌های کیک کرم گاناش بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را نیز با کرم گاناش بپوشانید و کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. اینک اطراف کیک را با گلابی‌های کاراملیزه بیارائید. روش تهیه کیک شکلاتی: فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه 225 گرم کره را همراه با 225 گرم شکر، با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس 4 عدد تخم‌مرغ را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده 225 گرم آرد را همراه با یک و یک‌دوم قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر، 4 قاشق سوپخوری پودر کاکائو و یک پینچ نمک، به مایه بیفزائید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.

طرز تهیه کیک شکلات سفید
طرز تهیه کیک شکلات سفید
آشپزباشی - محیا ربیعی طرز تهیه کیک شکلات سفید سینی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای ١٩٠ درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید. آن‌گاه مخلوط الک کرده مواد خشک را بیفزائید و هم بزنید. سپس مایه فراهم کرده را در سینی بریزید و به مدت تقریبی ١۵ دقیقه یا تا زمانی که کیک بپزد، در فر قرار دهید. حالا کیک را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید. حالا کیک را با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و موس فراهم کرده شکلات را رویش بگذارید. اکنون کیک موس را به مدت تقریبی 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و در صورت دلخواهتان آن را با خامه فرم گرفته و شکلات بیارائید. روش تهیه موس شکلات سفید: پودر ژلاتین را در ٢ قاشق آب سرد بخیسانید و به روش بن‌ماری حل کنید تا شفاف شود. آن‌گاه 125 گرم از  شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و بعد شکر را درون باقیمانده شیر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود. سپس مخلوط شیر و نشاسته را به آن بیفزائید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا موس غلیظ شود. حالا شکلات را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. مایه را هم بزنید تا شکلات آب شود و بعد ژلاتین را به آن اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا این مایه خنک شود و بعد خامه صبحانه را درون آن بریزید و مخلوط کنید. اینک موس را در قالب‌های سلیکونی مناسب با اندازه کیک‌ها بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.
طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو
طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو
آشپزباشی - مریم امیری طرز تهیه دسر شکلات و موهیتو شیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه برگ‌های  تازه نعنا را بشوئید و در تنظیف بپیچید و آن را درون  شیر بگذارید. سپس مخلوط فراهم کرده را 5 دقیقه بجوشانید و بعد  تنظیف حاوی نعنا را از شیر درآورید و دور بیاندازید. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و بلافاصله شکلات سفید را به آن افزوده و هم بزنید. اکنون خامه و آب لیموترش را نیز درون این مخلوط بریزید. اینک پودر ژلاتین را  روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه خامه فرم گرفته و شربت غلیظ موهیتو  را نیز به آن افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود. حالا در صورت دلخواه می‌توانید چند قطره رنگ سبز خوراکی به دسر بیفزائید. آن‌گاه صفحه سیلیکونی مخصوص را در قالب لوف به گنجایش 1 لیتر قرار دهید و دسر را در آن بریزید و 24 ساعت در فریزر نگه دارید. آن‌گاه دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبایی قرار دهید و با برگ نعنا و لیمو ترش بیارایید. یادآوری: شربت موهیتو را از سوپرمارکت‌ها تهیه کنید.
طرز تهیه کیک شکلات سفید
طرز تهیه کیک شکلات سفید
آشپزباشی - محیا ربیعی طرز تهیه کیک شکلات سفید سینی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای ١٩٠ درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید. آن‌گاه مخلوط الک کرده مواد خشک را بیفزائید و هم بزنید. سپس مایه فراهم کرده را در سینی بریزید و به مدت تقریبی ١۵ دقیقه یا تا زمانی که کیک بپزد، در فر قرار دهید. حالا کیک را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید. حالا کیک را با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و موس فراهم کرده شکلات را رویش بگذارید. اکنون کیک موس را به مدت تقریبی 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود و در صورت دلخواهتان آن را با خامه فرم گرفته و شکلات بیارائید. روش تهیه موس شکلات سفید: پودر ژلاتین را در ٢ قاشق آب سرد بخیسانید و به روش بن‌ماری حل کنید تا شفاف شود. آن‌گاه 125 گرم از  شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و بعد شکر را درون باقیمانده شیر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود. سپس مخلوط شیر و نشاسته را به آن بیفزائید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا موس غلیظ شود. حالا شکلات را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. مایه را هم بزنید تا شکلات آب شود و بعد ژلاتین را به آن اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا این مایه خنک شود و بعد خامه صبحانه را درون آن بریزید و مخلوط کنید. اینک موس را در قالب‌های سلیکونی مناسب با اندازه کیک‌ها بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.
کرم شکلات اسپانیائی
کرم شکلات اسپانیائی
آشپزباشی   پودر کاکائو و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید. شیر را بیفزائید و خوب هم بزنید. آن‌گاه مخلوط را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ژلاتین و پودر کاکائو خوب حل شوند. سپس شکر را بیفزائید و مخلوط نمائید. زرده‌های تخم‌مرغ را با نمک مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. بعد آن را به شیر در حال جوشیدن بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا زرده‌های تخم‌مرغ بپزد و مایه، غلیظ شود. حالا مایه را از روی حرارت بردارید و روی آن را به مدت 15 دقیقه بپوشانید. اینک سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد مایه را به آرامی به سفیده‌های تخم‌مرغ بیفزائید. اکنون کرم را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد. اینک کرم را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی برگردانید و با سس شکلات یا سس هلو تزئین نمائید.  
شکلات سه لایۀ آجیلی
شکلات سه لایۀ آجیلی
ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی قالب لوف را به اندازه 25×8 سانتیمتر با نایلون بپوشانید و رویش را چرب کنید. آن‌گاه قهوه را در شیر بریزید و مخلوط کنید. سپس کره، پودر کاکائو، بیسکوئیت، پودر شکر، قیسی و گردو را در کاسه مناسبی بریزید و حالا مخلوط شیر قهوه را به آن بیفزائید و نیمی از این مواد را کف قالب بریزید و فشرده کنید. اکنون کره و شکلات (50 گرم) را در…
جعبه‌های شکلات و ژله
جعبه‌های شکلات و ژله
ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شکر را همراه با وانیلین، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را به آن بیفزائید و مخلوط کنید (به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید تا حجم آن از بین نرود!). حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد مربع‌هائی به اندازه 5 سانتیمتر از آن درآورید و کنار بگذارید. اکنون ژله را در آب‌جوش حل کنید و در قالب چربکرده به اندازه 16×20 سانتیمتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود. سپس آن را به مکعب‌های کوچک ببرید. اینک شکلات را روی زرورق به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و همینکه شکلات سفت شد، آن را به مربع‌های 5/5 سانتیمتری برش دهید و شکلات را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. آن‌گاه روی کیک‌ها را با شربت مرطوب کنید و تکه‌های شکلات را با اندکی شکلات آبکرده به اطراف کیک بچسبانید تا به شکل جعبه در آید. سپس داخل این جعبه‌های شکلاتی، اندکی خامه بریزید و با ژله‌‌های مکعبی شکل پر کنید. حالا جعبه‌های شکلاتی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
شکلات فندق و پسته
شکلات فندق و پسته
آشپزباشی - لیلا آیانی صفت شیرعسلی، عسل و کره را در ظرف مناسبی که دارای کف ضخیمی باشد، بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا صاف و یکدست شود. آنگاه شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید تا شکلات آب شود. سپس فندق و پسته را افزوده و مخلوط کنید. حالا آن را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود. حالا مایه به دست آمده را در قالب ناودانی شکل که با سلیفون پوشانده‌اید، بریزید و رویش را صاف کنید. قالب را دست‌کم 4-5 ساعت در یخچال نگه دارید تا شکلات کاملا سرد شود و ببندد. اکنون قالب را روی میز کار برگردانید و سلیفون را از شکلات جدا کنید. اینک شکلات را به عرض 1-5/1 سانتیمتر برش دهید.
شکلات گردو
شکلات گردو
آشپزباشی - شکلات گردو شیرعسلی، کره و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات و گردو را به مایه شیرعسلی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس صبر کنید تا این مخلوط  خنک شود. حالا هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید. اکنون وسط آنها حفره‌ای ایجاد کنید و در پودر نارگیل یا پسته بغلتانید. اینک داخل حفره را با شکلات سفید پر کنید.
شکلات گردو
شکلات گردو
آشپزباشی - شکلات گردو شیرعسلی، کره و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات و گردو را به مایه شیرعسلی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس صبر کنید تا این مخلوط  خنک شود. حالا هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید. اکنون وسط آنها حفره‌ای ایجاد کنید و در پودر نارگیل یا پسته بغلتانید. اینک داخل حفره را با شکلات سفید پر کنید.