ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. در این میان شیر را بجوشانید و آن را روی زرده تخم‌مرغ‌ها بریزید. آن‌گاه همه مواد را به ظرف شیر منتقل کنید و اندکی روی حرارت ملایم هم بزنید تا مایه قدری غلیظ شود و پشت قاشق چوبی را بپوشاند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. اکنون محلول ژلاتین را نیز در مایه فراهم کرده بریزید و هم بزنید. آن‌گاه صبر کنید تا این مایه خنک شود و بعد خامه را به آن بیفزائید. اینک مایه حاصل را در قالب مخصوص دسر به گنجایش تقریبی 2 لیتر بریزید و چنانچه از قالب‌های سلیکونی استفاده می‌کنید، دسر را در فریزر بگذارید. پس از یک شب و یا دست‌کم 8 ساعت، دسر را از قالب درآورید و در صورت دلخواه با مروارید‌های خوراکی، گل و شکلات بیارائید.